Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα με το κομψό μανικιούρ που λατρεύουν και οι Γαλλίδες

Έκανε το μανικιούρ που συνδυάζει τα δύο πιο hot nail trends της άνοιξης.

Η αντιγηραντική κρέμα ματιών της Χριστίνας Μπόμπα instagram @chrismpo

Άλλη μια φορά που η Χριστίνα Μπόμπα υιοθέτησε το "French Girl style" στην εμφάνισή της, αυτή τη φορά στο μανικιούρ της. Αναλυτικότερα, η νεαρή μανούλα έχει αποδείξει πολλές φορές ότι η αβίαστη κομψότητα των Γαλλίδων πηγάζει από μέσα της, με τη "less is more" προσέγγισή της στην ομορφιά να επηρεάζει τα μαλλιά, την επιδερμίδα, το μακιγιάζ και τώρα, και τα νύχια της.

Χριστίνα Μπόμπα | Δοκίμασε το μικρό μυστικό των Γαλλίδων για τέλεια μαλλιά

Συγκεκριμένα, η influencer συνδύασε δύο major τάσεις μανικιούρ σε ένα nail look, αφού έκανε το κλασικό, διαχρονικό french mani, χαρίζοντάς του ωστόσο έξτρα δόσεις λάμψης, για να μοιάσει με τα "glossy nails" ή αλλιώς "lip gloss nails" που τόσο πολύ λατρεύουν οι πιο κομψές γυναίκες παγκοσμίως.

Χριστίνα Μπόμπα | Το μυστικό της για λαμπερή, αψεγάδιαστη επιδερμίδα είναι αυτό που ακολουθούν και οι Γαλλίδες

Το γαλλικό μανικιούρ το γνωρίζεις, και δεν χρειάζεται να επεκταθούμε περαιτέρω. Το μόνο που πρέπει να σου πούμε είναι ότι, ό, τι και να γίνει, δεν θα φύγει ποτέ από τις τάσεις, και θα αποτελεί την πιο κομψή και safe επιλογή για όλες τις περιστάσεις, όλο τον χρόνο. Κάθε φορά ωστόσο αποκτά μια πιο μοντέρνα διάσταση, για να συμβαδίζει με τα trends αλλά και για να έχει ένα ενδιαφέρον twist και να μην θεωρείται μονότονο.

Μανικιούρ Άνοιξη 2023 | 5 super girly μανικιούρ με τα οποία έχουμε πάθει εμμονή

Τη φετινή σεζόν, αυτό το twist το αποκτά με τη βοήθεια του "glossy trend", που ορίζει ότι αρκεί μια στρώση γυαλάδας στα νύχια με τη βοήθεια ενός παχύρρευστου, διάφανου βερνικιού ή top coat, για να γίνει το μανικιούρ πιο γυαλιστερό και λαμπερό. Να μιμείται με κάποιον τρόπο τα χείλη μετά την εφαρμογή ενός διάφανου gloss. Και η Χριστίνα Μπόμπα το πέτυχε, αφού το french mani της είχε έξτρα δόσεις λάμψης που τα κάνει να διακρίνονται από μακριά.

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ