Natural mani | Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υιοθετεί την πιο hot τάση της άνοιξης στο μανικιούρ της

Η τάση μανικιούρ που δείχνει πολύ κομψή τόσο σε κοντά όσο και σε μακριά νύχια.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Αν παρακολουθείς τις τάσεις, αποκλείεται να μην έχεις προσέξει ότι τα φυσικά νύχια έχουν την τιμητική τους τις τελευταίες σεζόν. Και όταν λέμε "φυσικά", αναφερόμαστε κυρίως στο χρώμα τους, που πλέον είναι απόλυτα clean και minimal, με μια soft, ημιδιάφανη απόχρωση, ή ακόμα και χωρίς καθόλου βερνίκι.

Μανικιούρ Άνοιξη 2023 | 5 super girly μανικιούρ με τα οποία έχουμε πάθει εμμονή

Πιο αναλυτικά, το natural manicure εστιάζει στην περιποίηση των επωνυχίων και της περιοχής γύρω από τα νύχια που περιλαμβάνει τα πετσάκια, τις παρωνυχίδες, κλπ, έτσι ώστε τα νύχια να είναι εξαιρετικά καθαρά, σαν να μην έχουν καν πετσάκια ή παρωνυχίδες. Με αυτόν τον τρόπο και το μανικιούρ θα δείχνει πολύ κομψό, κολακεύοντας τα άκρα και δείχνοντάς τα πιο μακριά και λεπτά.

Όσο για το χρώμα, το δημοφιλές naked trend επεκτείνεται, πέρα από το πρόσωπό μας (βλ. nude makeup), και στο μανικιούρ, αφού πολλές είναι οι διάσημες που επιλέγουν ολοένα και συχνότερα να μην βάψουν καθόλου τα νύχια τους, ή απλά να τα περάσουν με ένα transparent γυαλιστικό ή ένα απαλό, ημιδιάφανο ροζ βερνίκι, μόνο για τη λάμψη.

Naked Glitter nails | Το πιο ιδιαίτερο και κομψό μανικιούρ της χρονιάς γίνεται πανεύκολα στο σπίτι

Μια από αυτές είναι και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μπορεί να πειραματίζεται συχνά με κάθε λογής χρώματα και nail art patterns, όμως τείνει να επιστρέφει στο signature mani της, που δεν είναι άλλο από τα φυσικά νύχια.

Σου αρέσουν τα φυσικά νύχια; Τότε θα λατρέψεις το Russian manicure | Το αγαπημένο και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Σε πρόσφατη εμφάνισή της, παρατηρήσαμε ότι έχει αρκεστεί σε ένα διάφανο ροζ χρώμα για τα τετράγωνα, κοντά νύχια της - και το αποτέλεσμα δείχνει πολύ κομψό.

Δες το mani της: