Follow us

Μανικιούρ Άνοιξη 2023 | 5 super girly μανικιούρ με τα οποία έχουμε πάθει εμμονή

Τα nail looks που δείχνουν πάντοτε classy, όποιο μήκος ή σχήμα νυχιών κι αν έχεις.

street style Splash News / Ideal Image

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στην καρδιά του χειμώνα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σκεφτόμαστε από τώρα τα ανοιξιάτικα μανικιούρ (ή μακιγιάζ ή outfits) που θα υιοθετήσουμε φέτος. Και όσον αφορά στις τάσεις νυχιών για την άνοιξη του 2023, αυτές προβλέπονται άκρως θηλυκές και... wow.

Τα 2 πιο βασικά tips για να διατηρείται άθικτο το μανικιούρ σου για περισσότερο

Αναλυτικότερα, πέρα από τα κλασικά nudes, ροζ, ακόμα και διάφανα ή transparent pinks που ήδη έχουν αρχίσει να επικρατούν στα nail looks όλων των fashionistas και celebrities που χαζεύουμε στο feed μας, οι nail experts έρχονται με μερικές νέες και πολύ φρέσκιες προτάσεις για το ανοιξιάτικο μανικιούρ. Την άνοιξη του '23 τα παστέλ και τα ζωηρά χρώματα αναμειγνύονται μεταξύ τους για να σχηματίσουν περίτεχνα patterns και άλλα σχέδια που, σε πολλές περιπτώσεις, θυμίζουν χρώματα του ουρανού όταν πέφτει ο ήλιος, ή μπορούν να παρομοιαστούν με ουράνιο τόξο. Επιπλέον, το glitter και οι shimmery υφές στα βερνίκια είναι ακόμα εδώ, δίνοντας ένα λαμπερό φινίρισμα στα νύχια και αποδεικνύοντας ότι η λάμψη δεν είναι μόνο για τα Χριστούγεννα.

7 (πολύ οικονομικά) nail treatments για τα πιο δυνατά και όμορφα νύχια που είχες ποτέ

Το καλύτερο; Αυτές οι επιλογές σε mani ideas κολακεύουν όλα τα σχήματα και μήκη νυχιών, ενώ μπορούν να υιοθετηθούν από τις γυναίκες όλων των ηλικιών ώστε να δείξει ακόμα πιο νεανική η εμφάνισή τους.

5 κομψά χρώματα νυχιών που κολακεύουν όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας

Δες παρακάτω μερικά cute nail looks με τα οποία έχουμε ήδη πάθει εμμονή:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ