Follow us

Low Maintenance | 3 beauty συνήθειες για να ετοιμάζεσαι σε χρόνο dt το πρωί

Τα multitasking προϊόντα που θα μειώσουν το χρόνο προετοιμασίας σου το πρωί στο μισό.

KIKO MILANO

Οι λίγες ώρες ύπνου και οι πολλές καθημερινές υποχρεώσεις κάνουν συχνά την πρωινή προετοιμασία πριν το γραφείο ή το σχολείο να μοιάζει "βουνό". Στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο εύκολο απ' όσο νομίζεις να δείχνεις λαμπερή και κομψή. Ακολουθούν 3 συνήθειες που αξίζει να υιοθετήσεις ώστε η πρωινή προετοιμασία σου να μοιάζει παιχνιδάκι:

Περιποιήσου την επιδερμίδα σου

Ας είμαστε ειλικρινείς: Όλες βαριόμαστε να ακολουθούμε μια skincare ρουτίνα πολλών βημάτων. Αν όμως το πάρεις απόφαση και υιοθετήσεις μια ρουτίνα περιποίησης, τότε όχι μόνο θα νιώθεις ακόμα πιο όμορφη "μέσα" στην επιδερμίδα σου, αλλά και το μακιγιάζ σου θα "στρώνει" καλύτερα. Μερικά από τα νέα αγαπημένα μας skincare προϊόντα ανήκουν στη νέα limited edition συλλογή της KIKO Milano, Beauty Essentials:

Low Maintenance | 3 beauty συνήθειες για να ετοιμάζεσαι σε χρόνο dt το πρωί

Ξεκίνησε χρησιμοποιώντας το 2-in-1 Cleanser & Make Up Remover, εμπλουτισμένο με έλαιο βερίκοκου και εκχύλισμα παιώνιας για να απομακρύνεις υπολείμματα μακιγιάζ και ρύπους. Στη συνέχεια, εφάρμοσε το 2-in-1 Face Serum & Toner, για διπλή αποτελεσματικότητα σε δύο μόνο βήματα. Έπειτα εφάρμοσε το Recharge & Refresh Eye Contour κάτω από την περιοχή των ματιών, για να κάνεις το βλέμμα σου να δείχνει πιο ξεκούραστο και το Nourishing Lip Oil, εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα άνθεων, για να κάνεις τα χείλη σου εξαιρετικά απαλά. Φυσικά ολοκλήρωσε τη ρουτίνα σου εφαρμόζοντας το αγαπημένο σου αντηλιακό.

Director's Note: Τις μέρες που έχεις όρεξη για έξτρα self pampering, όσο επιλέγεις το outfit της ημέρας, εφάρμοσε μετά τον ορό τη Nourishing Prep Make Up Face Mask για να χαρίσεις ακόμα περισσότερη λάμψη στην επιδερμίδα σου.

Κοιμήσου φορώντας ένα curling band

Αν θέλεις κάθε μέρα να φεύγεις από το σπίτι με υπέροχες, ανάλαφρες μπούκλες χωρίς όμως να κάθεσαι με τις ώρες μπροστά από τον καθρέφτη "αγκαζέ" με το curling iron, δεν έχεις παρά να τυλίξεις τα μαλλιά σου το βράδυ με ένα μεταξωτό curling band.

Λίγο πριν κοιμηθείς, τοποθέτησε τo band στην κορυφή του κεφαλιού σου και στη συνέχεια δημιούργησε ένα twist σε κάθε πλευρά προσθέτοντας κάθε φορά και περισσότερα μαλλιά. Στη συνέχεια στερέωσε κάθε πλευρά του twist με ένα λαστιχάκι, και ψέκασε τα μαλλιά σου με λίγο sea salt spray. Το επόμενο πρωί, ξετύλιξε τα μαλλιά σου, εφάρμοσε λίγο ενυδατικό έλαιο και απόλαυσε τις πιο insta worthy μπούκλες που είχες ποτέ.

Director's Note: Το μεγάλο πλεονέκτημά του μεταξωτού curling band σε αντίθεση με άλλες heat free τεχνικές για μπούκλες είναι ότι προστατεύει την τρίχα από το σπάσιμο, διατηρώντας τα μαλλιά λαμπερά, υγιή και χωρίς ίχνος φριζαρίσματος.

Υιοθέτησε μία "έξυπνη" ρουτίνα μακιγιάζ

KIKO MILANO

Το μυστικό για μία εύκολη και γρήγορη ρουτίνα μακιγιάζ είναι η επιλογή 2-in-1 προϊόντων. Πολλά τέτοια προϊόντα θα βρεις στη νέα limited edition συλλογή της KIKO Milano, Beauty Essentials. Δικές μας αγαπημένες επιλογές είναι το Radiant Foundation SPF15 με υαλουρονικό οξύ, που συνδυάζει την κάλυψη με την ενυδάτωση και την αντηλιακή προστασία, αλλά και η 3-in-1 12H Long Lasting Mascara με δύο πινέλα- το ένα για όγκο και το άλλο για μήκος, ένταση και τέλειο διαχωρισμό.

KIKO MILANO

Τώρα για να δημιουργήσεις ένα beauty statement χωρίς να αφιερώσεις πολλή ώρα στο μακιγιάζ σου, τόνισε το αγαπημένο σου χαρακτηριστικό του προσώπου σου με χρώμα. Για παράδειγμα, χρησιμοποίησε το Silky Luminous Blush στις αποχρώσεις Vibrating Beige, Mauve Time ή Punchy Coral για να τονίσεις τα μήλα του προσώπου σου ή πειραματίσου με χρωματιστά eye looks χρησιμοποιώντας την παλέτα σκιών ματιών 9 αποχρώσεων All Shades of Eyeshadow Palette.

KIKO MILANO

Εφάρμοσε στα χείλη σου το Hydrating Shiny Lipstick για απαλό, διάφανο αποτέλεσμα ή το 3D Effect Lip Gloss για εντυπωσιακό εφέ όγκου και πλούσια ενυδάτωση και τόσο απλά είσαι έτοιμη -και άκρως εντυπωσιακή!

KIKO

PS: Οι έξυπνες συσκευασίες των προϊόντων της συλλογής Beauty Essentials αποθηκεύονται εύκολα στη τσάντα σου για να τα έχεις πάντα μαζί σου για γρήγορα touch ups μέσα στη μέρα.

info
Η συλλογή KIKO MILANO Beauty Essentials είναι διαθέσιμη στο www.kikocosmetics.gr και στα φυσικά καταστήματα:
Αθήνα: The Mall of Athens, Δημ. Αγγέλου Μεταξά 41 (Γλυφάδα), River West Pop Up Store, Notos Galleries Πειραιά, Notos Galleries Ομόνοια, Κορυδαλλός (Ταξιαρχών 50)
Θεσσαλονίκη: Mediterranean Cosmos, Notos Galleries Τσιμισκή, One Salonica Outlet Mall
Πάτρα: Ρήγα Φεραίου & Αγίου Νικολάου γωνία.
Καλαμάτα: Notos Galleries Καλαμάτα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ