Η Αθηνά Οικονομάκου έγινε κατάξανθη | Το νέο χρώμα στα μαλλιά της δίχασε τους fans της

Η ηθοποιός δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια για την αλλαγή στο hair look της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της έκανε η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία αποφάσισε να αφήσει πίσω της το καστανόξανθο balayage που διατηρούσε μέχρι πρότινος για ένα πολύ φωτεινό blonde balayage.

Η Αθηνά Οικονομάκου έβαλε εξτένσιον | Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός άλλαξε εντελώς το hair look της αφού πλέον τα μαλλιά της δείχνουν ολόξανθα, με μια baby blonde βαφή που φωτίζει πολύ το πρόσωπό της, αλλά και με διακριτικά, σκούρα highlights στη ρίζα, που κάνουν τη διαφορά και δημιουργούν ένα soft blonde balayage.

Βάσω Λασκαράκη | Το ολοκαίνουριο hair look της την έκανε να δείχνει κυριολεκτικά αγνώριστη

Δες το look:

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσαν τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων στη λεζάντα, που δεν ήταν ιδαίτερα ενθαρρυντικά. Αντιθέτως, φαίνεται ότι η νέα αυτή αλλαγή δεν ενθουσίασε τους fans της αφού ήταν πολλοί αυτοί που σχολίασαν ότι το συγκεκριμένο χρώμα δεν της ταιριάζει καθόλου και τη μεγαλώνει, αλλά και ότι την προτιμούν με το signature καστανόξανθο που είχε πριν λίγες μέρες.

Μερικά από τα σχόλια των θαυμαστών της:

"Δεν σου πηγαίνουν καθολου, σε μεγαλώνουν πολύ... Τα προηγούμενα ήταν τέλεια"

"Δε σου πάει τοσο ξανθό Αθηνούλα, εκτός αν είναι απο το φως ετσι. Σε γλύκαινε πολύ το προηγούμενο χρώμα".

"Πολύ καλύτερα τα προηγούμενα"

Εμείς πάντως θεωρούμε ότι αυτή η αλλαγή της ταιριάζει και ότι, σε κάθε περίπτωση, ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις αλλαγές που θέλει στην εμφάνσή του, εφόσον νιώθει ότι θα γίνει καλύτερος με αυτές. Εσύ πώς την προτιμάς;