Follow us

Βάσω Λασκαράκη | Το ολοκαίνουριο hair look της την έκανε να δείχνει κυριολεκτικά αγνώριστη

Και της πηγαίνει πολύ.

MissBloom TEAM
Βάσω Λασκαράκη Instagram

Κυριολεκτικά αγνώριστη έδειξε η Βάσω Λασκαράκη, που πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένη στο "The 2Night Show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου και εξέπληξε τους πάντες με το look της.

Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός υιοθέτησε ένα φανταστικό χτένισμα, που όμως δεν συνηθίζει στην καθημερινότητά της - γι' αυτό και χρειάστηκε να περάσουν αρκετά λεπτά μέχρι να συνειδητοποιήσουμε ότι πράγματι αντικρύζουμε την ίδια την ηθοποιό. Ο λόγος για τα super curly hair (στα όρια του afro hair), ένα χτένισμα με μπούκλες που έκανε θραύση τις δεκαετίες του '70 και '80, αποπνέοντας τα αντίστοιχα disco vibes.

Η Χριστίνα Μπόμπα με το κομψό μανικιούρ που λατρεύουν και οι Γαλλίδες

Αν σκεφτείς ότι η Βάσω Λασκαράκη φαίνεται να λατρεύει τα ίσια ή σπαστά χτενίσματα για τα μαλλιά της, κρίνοντας και από την καθημερινότητά της, αυτό το curly hairstyle ήταν πράγματι μια... αποκάλυψη για εκείνη. Εμάς μας άρεσε γιατί οι τόσο έντονες και λεπτές μπούκλες χάριζαν έξτρα όγκο και κίνηση στα μαλλιά, ενώ ανέδειξαν με τον πιο θηλυκό τρόπο τα χαρακτηριστικά της, αποπνέοντας μια σέξι κομψότητα. Ταυτόχρονα, το γλυκό, golden honey χρώμα στα μαλλιά έδειξε ακόμα πιο φωτεινό και λαμπερό.

Ελένη Μενεγάκη | Έβαψε τα νύχια της στο πιο hot χρώμα της σεζόν

Δες το αποτέλεσμα

Βάσω Λασκαράκη | Το ολοκαίνουριο hair look της την έκανε να δείχνει κυριολεκτικά αγνώριστη
βάσω λασκαράκη
βάσω λασκαράκη
βάσω λασκαράκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ