Follow us

5 νέα φρουτώδη αρώματα που θα σε κάνουν να ανυπομονείς για το καλοκαίρι

Με νότες από ροδάκινο, κεράσι, σαγκουίνι, νεκταρίνι και μούρα.

φρουτώδη αρώματα Splash News/Ideal Image

Μπορεί ο καιρός να μην το έχει πάρει ακόμα απόφαση, αλλά η άνοιξη είναι εδώ. Ακόμα κι αν φοράς ζιβάγκο και παλτό, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσεις τον ερχομό της πιο φωτεινής εποχής του χρόνου, αλλά και να προετοιμαστείς για το καλοκαίρι, εμπλουτίζοντας την perfume wardrobe σου με νέα, ζωηρά, φρουτώδη αρώματα. Ακολουθούν οι 5 αγαπημένες μας δημιουργίες για φέτος:

Τα 5 ωραιότερα νέα φρουτώδη αρώματα

Q by Dolce&Gabbana Eau De Parfum, Dolce&Gabbana

Q by Dolce&Gabbana Eau De Parfum, Dolce&Gabbana

Το Q by Dolce&Gabbana με φρουτώδεις και φλοράλ αρωματικές νότες, εμπλουτίζεται από μια ισχυρή ξυλώδη βάση. Το φρέσκο άρωμα των λεμονιών Σικελίας και του σαγκουίνι σε συνδυασμό με τις γλυκόξινες νότες κερασιού προσδίδει στο άρωμα ένα σοφιστικέ αλλά τολμηρό χαρακτήρα. 

Cherry Smoke Eau de Parfum, Tom Ford

Cherry Smoke Eau de Parfum, Tom Ford

Αν αγαπάς τα φρουτώδη, αλλά πιο "βαριά" αρώματα, τότε θα λατρέψεις το νέο Cherry Smoke Eau de Parfum του οίκου Tom Ford με νότες από μαύρο κεράσι, σαφράν, όσμανθο, βερίκοκο, δέρμα και καπνιστά ξύλα.

Peach Cloud Eau de Toilette, Seventeen Cosmetics

Peach Cloud Eau de Toilette, Seventeen Cosmetics

Με νότες από κλημεντίνη, ροδάκινο, νεκταρίνι, δαμάσκηνο και μέλι ακακίας, το Peach Cloud Eau de Toilette είναι το απόλυτο καλοκαιρινό όνειρο.

Ginza Eau de Parfum Intense, Shiseido

Ginza Eau de Parfum Intense, Shiseido

Το Ginza Eau de Parfum Intense ανοίγει με φρουτώδεις νότες φραγκοστάφυλου, ενώ στη συνέχεια αποκαλύπτει μια σαγηνευτική και καθηλωτική λουλουδένια καρδιά από τριαντάφυλλα. Η ζεστασιά του λοβού βανίλιας στη βάση είναι πραγματικά ακαταμάχητη και δένει τέλεια με το βάθος του πατσουλί.

Her Elixir Eau De Parfum, Burberry

Her Elixir Eau De Parfum, Burberry

Η νέα προσθήκη στην οικογένεια Burberry Her, το άρωμα Her Elixir Eau de Parfum έχει χαρακτηριστικές νότες fruity gourmand σε μια τολμηρή έκρηξη από σκούρα κόκκινα μούρα με γιασεμί, μαζί με αισθησιακή βανίλια και κεχριμπάρι. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ