Follow us

Νίκη Κάρτσωνα | Το all time favourite άρωμά της είναι αυτό που λατρεύει κι ο γιος της

Οι αρωματικές δημιουργίες που ξεχωρίζει από τη συλλογή της.

Νίκη Κάρτσωνα Instagram

Μέσα στον τελευταίους μήνες έχουμε ρωτήσει πολλές Ελληνίδες celebrities ποια είναι τα αγαπημένα τους αρώματα. Άλλες μας μιλούν για τις νότες που ξεχωρίζουν, άλλες για τα αρώματα, που έχουν συνδέσει με τις πιο όμορφες αναμνήσεις τους κι άλλες για δημιουργίες που φορούν γιατί τις κάνουν να νιώθουν πιο όμορφες. Το άρωμα που ξεχωρίζει η Νίκη Κάτσωνα πάλι είναι αυτό που λατρεύει κι ο 14χρονος γιος της, Φίλιππος.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Το δροσερό άρωμα που φορά από το σχολείο

Τα αγαπημένα αρώματα της Νίκης Κάρτσωνα

Όπως μας είπε, το all time favourite άρωμά της είναι το Élixir des Merveilles Eau de Parfum του οίκου Hermès με νότες από φλούδα πορτοκαλιού, κεχριμπάρι, καραμέλα, ζάχαρη βανίλιας, πατσουλί, κέδρο και σανδαλόξυλο. "Το φοράω γιατί αρέσει πολύ στο γιο μου", εξηγεί.

Νίκη Κάρτσωνα | Το all time favourite άρωμά της είναι αυτό που λατρεύει κι ο γιος της

Αν κι έχει συναισθηματική αξία για εκείνη το εν λόγω άρωμα, δεν είναι το μόνο που ξεχωρίζει από τη συλλογή της. Αγαπά επίσης πολύ το A Winter Melody Scented Water του οίκου Gucci, το οποίο εκτός από ένα πραγματικά πανέμορφο μπουκάλι, έχει και μια υπέροχη εσάνς. Είναι ξυλώδες και βοτανικό με κύριες νότες του το κυπαρίσσι, το περγαμόντο και το τριαντάφυλλο.

άρωμα

Μελίνα Μερκούρη | Το κομψό άρωμα που ήταν η "υπογραφή" της για χρόνια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ