Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Πρότεινε το girly χτένισμα που καμουφλάρει ακόμα και τις χειρότερες hair days

Ο έξυπνος τρόπος με τον οποίο διατηρεί όμορφα τα μαλλιά της, ακόμα και τις ημέρες που θεωρεί ότι δεν είναι στα καλύτερά τους.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Άλλο ένα χτένισμα για τη Χριστίνα Μπόμπα, που απ' ότι φαίνεται όχι μόνο είναι λάτρης των ιδιαίτερων χτενισμάτων γενικά, αλλά δείχνει να προτιμά τα girly μαλλιά σε κάθε περίσταση. Δεν είναι τυχαίο που, άλλωστε, πειραματίζεται αρκετά με τα μαλλιά της (βλ. κάθε είδους πλεξούδες, κότσους κλπ που δοκιμάζει κατά καιρούς).

Η Χριστίνα Μπόμπα με το stylish χτένισμα που θα ζήλευε κάθε κομψή Παριζιάνα

Αυτή τη φορά, η influencer και επιχειρηματίας έκανε το πιο φρέσκο και trendy χτένισμα που έχουμε δει τελευταία: τα baby braids. Αναλυτικότερα, έπλεξε τις μπροστινές τούφες σε μερικά λεπτά κοτσιδάκια που πλαισίωσαν δεξιά κι αριστερά το πρόσωπό της, αφήνοντας ελεύθερα τα υπόλοιπα μαλλιά. Με αυτόν τον τρόπο, μπόρεσε να καμουφλάρει μια bad hair day, όπως ισχυρίστηκε η ίδια, καθώς θεώρησε ότι τα μαλλιά της δεν ήταν και στα καλύτερά τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα με το κομψό μανικιούρ που λατρεύουν και οι Γαλλίδες

Πράγματι, τα κοτσιδάκια αποτελούν την πιο σίγουρη λύση για τις ημέρες που τα μαλλιά σου δεν είναι όπως τα ήθελες (υπερβολική λιπαρότητα στις ρίζες, δεν κάθονται εύκολα, φριζάρουν ή δεν έχουν πάρει καλό "σχήμα" μετά το λούσιμο). Αποτελεί την πιο έξυπνη και γρήγορη λύση για να έχεις τέλεια μαλλιά στο λεπτό - σε αυτό συμφωνούμε και επαυξάνουμε μαζί της.

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ