Follow us

Τα καλύτερα lip balms που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Ανακουφίζουν τα σκασμένα χείλη, τα θρέφουν και τα ενυδατώνουν, χαρίζοντάς τους λάμψη ή/και απαλό χρώμα.

λιπ μπαλμ Istock Photo

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να νιώθεις τα χείλη σου σκασμένα και ξηρά. Αυτός είναι ο λόγος που σε συμβουλεύουμε να έχεις πάντα και παντού μαζί σου -από το κομοδίνο, μέχρι την τσάντα, το αυτοκίνητο και το γραφείο- ένα ενυδατικό χειλιών έτσι ώστε να μπορείς να το ανανεώνεις όποτε νιώθεις ότι το έχεις ανάγκη μέσα στη μέρα. Δεν χρειάζεται να πας μακριά για να βρεις τα καλύτερα λιπ μπαλμ. Μερικές από τις πιο ενυδατικές και θρεπτικές συνθέσεις σε περιμένουν λίγα μέτρα μακριά, στο φαρμακείο της γειτονιάς σου:

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου με βιταμίνη C που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Director's Choice | Τα καλύτερα λιπ μπαλμ στο φαρμακείο

Very Rose Lip Balm, NUXE

Very Rose Lip Balm, NUXE

Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα ελαίου εκατόφυλλης τριανταφυλλιάς Μαρόκου, έλαιο ηλίανθου, κερί μέλισσας και βούτυρο καριτέ, το Very Rose Lip Balm ενυδατώνει τα χείλη, χαρίζοντάς τους παράλληλα μια πολύ κολακευτική ροζ λάμψη. 

Cicaplast Lip Balm, La Roche-Posay

Cicaplast Lip Balm, La Roche-Posay

Το Cicaplast Lip Balm καταπραΰνει, επανορθώνει και προστατεύει τα ξηρά, σκασμένα και ερεθισμένα χείλη, χάρη στη σύνθεσή του που συνδυάζει πανθενόλη 5% με MP-LIPIDS, λιπίδια που ενεργοποιούν τη σύνθεση ενυδατικών παραγόντων, λιπιδίων και πρωτεϊνών. 

Lip Care Chestnut, APIVITA

Lip Care Chestnut, APIVITA

Το συγκεκριμένο balm δεν έγινε τυχαία viral στο TikTok. Χαρίζει ένα πολύ απαλό, σοκολατί χρώμα στα χείλη, ενώ τα ενυδατώνει και τα μαλακώνει χάρη στο ελαιόλαδο, το μελισσοκέρι, το βούτυρο κακάο, το βούτυρο καριτέ, το καστορέλαιο και τους εστέρες jojoba στη σύνθεσή του.

Cicalfate Repair Balm, Avène

Cicalfate Repair Balm, Avène

Αυτό το πλούσιο βάλσαμο χειλιών, θρέφει, επανορθώνει και προστατεύει τα ξηρά, σκασμένα και ερεθισμένα χείλη αφήνοντάς τα εξαιρετικά απαλά.

Balsam Lip Balm στην απόχρωση Mulberry, KORRES

Balsam Lip Balm στην απόχρωση Mulberry, KORRES

Το Balsam Lip Balm χαρίζει αμεση ανακούφιση στα ξηρά και τα σκασμένα χείλη, ενώ τα "ντύνει" με το πιο όμορφο μπορντό χρώμα., αντικαθιστώντας έτσι ακόμα και το καθημερινό κραγιόν. 

Rêve de Miel Balm, NUXE

Rêve de Miel Balm, NUXE

Με μέλι, φυτικά έλαια, βούτυρο καριτέ, αιθέρια έλαια και γκρέιπφρουτ, το Rêve de Miel Balm θρέφει, αναδομεί και προστατεύει τα χείλη αποτρέποντας το ενοχλητικό σκάσιμο και την ξηρότητα.

Lip Defense SPF30, Sebamed

Lip Defense SPF30, Sebamed

Αυτό που κάνει το εν λόγω προστατευτικό και μαλακτικό balm για τα χείλη είναι το γεγονός ότι περιέχει αντηλιακός δείκτης προστασίας SPF30.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ