Follow us

Ελιάνα Χρυσικοπούλου | Το αγαπημένο της lip balm αφήνει τα χείλη απαλά σαν μωρού

Χαρίζει μια διακριτική λάμψη που κολακεύει υπέροχα τα χείλη.

MissBloom TEAM
Ελιάνα Χρυσικοπούλου Instagram

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να προσπαθείς να εφαρμόσεις το κραγιόν σου σε ξηρά, αφυδατωμένα χείλη. Όσο όμορφο και να είναι το χρώμα του, ποτέ δεν θα δείχνει ωραίο. Αυτό το ξέρει πολύ καλά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία έχει πάντα μαζί της ένα lip balm έτσι ώστε να διατηρεί τα χείλη της απαλά και ζουμερά.

Χριστίνα Μπόμπα | Η αντιγηραντική κρέμα ματιών στην οποία ορκίζεται

Το αγαπημένο lip balm της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Όπως αποκάλυψε μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο TikTok, αγαπημένη της επιλογή είναι το Pure Color Envy Color Replenish Lip Balm της Estée Lauder. Το εν λόγω προϊόν εκτός από το ότι ενυδατώνει και λειαίνει τα χείλη, τους χαρίζει ένα διακριτικό χρώμα και λάμψη. Ανταποκρίνεται στη μοναδική χημεία των χειλιών κάθε γυναίας για να αποκαλύψει την απόχρωση που της ταιριάζει απόλυτα.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου | Το αγαπημένο της lip balm αφήνει τα χείλη απαλά σαν μωρού

Μπορείς να το φορέσεις τόσο σε γυμνά χείλη, όσο και κάτω από το κραγιόν σαν ένα "στρώμα" ενυδάτωσης, όπως ακριβώς κάνει στο βίντεο η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου | Το εξαιρετικά οικονομικό κραγιόν που φορά κάθε μέρα

Δες το βίντεο:

@elianoula Replying to @Zeta Papapdopoulou Το μυστικό μου για σωστό περίγραμμα: ενυδάτωση πρώτα 👄 #beautyhacks #beauty #beautytok #foryou #foryoupage #esteelauder #lipliner #lipbalm #purecolorenvy @Takis Mavrigiannakis @esteelauder ♬ original sound - Eliana Chrysikopoulou

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ