Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Η αντιγηραντική κρέμα ματιών στην οποία ορκίζεται

Είναι πολύ οικονομική, μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες χάρη στη ρετινόλη στη σύνθεσή της.

Η αντιγηραντική κρέμα ματιών της Χριστίνας Μπόμπα instagram @chrismpo

Μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με το σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, ανέβασε πριν μερικές μέρες η Χριστίνα Μπόμπα στο προφίλ της στο Instagram. Κι ενώ όλοι σχολίαζαν το πόσο αγαπημένοι δείχνουν, εμείς σαν γνωστές beauty addicts δεν μπορέσαμε παρά να εστιάσουμε την προσοχή μας στην αντιγηραντική κρέμα ματιών που φαίνεται τυχαία ακουμπισμένη στο τραπέζι σε μία από τις λήψεις (φωτογραφία 2 και 3).

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Το δροσερό άρωμα που φορά από το σχολείο

Κάνοντας μια mini έρευνα, ανακαλύψαμε πως η κρέμα, στην οποία ορκίζεται, είναι η Retinol Contour Eye Cream της Skin Labo. Πρόκειται για μια αντιγηραντική κρέμα ματιών, η οποία βοηθά στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και σημείων γήρανσης γύρω από τα μάτια. Η καινοτόμος φόρμουλα βασισμένη σε μικροενθυλακωμένη ρετινόλη, υαλουρονικό οξύ και φυσικά έλαια, μειώνει την πιθανότητα ερεθισμού ενώ "γεμίζει" και θρέφει την επιδερμίδα.

Χριστίνα Μπόμπα | Η αντιγηραντική κρέμα ματιών στην οποία ορκίζεται

Αν θέλεις να μειώσεις κι εσύ τα σημάδια γήρανσης, τόσο στην περιοχή των ματιών, όσο και σε όλο σου το πρόσωπο, η ρετινόλη είναι το must συστατικό, στο οποίο θα πρέπει να στραφείς. Δεν έχει χαρακτηριστεί τυχαία το "ιερό δισκοπότηρο" της αντιγήρανσης. Πρόκειται για την ενεργή µορφή της βιταµίνης Α, η οποία αφού απορροφηθεί από τον οργανισµό, µετατρέπεται σε ρετινοϊκό οξύ. Καθώς επιταχύνει τους ρυθμούς του κυτταρικού μεταβολισμού και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, μειώνει τις ρυτίδες, τις δυσχρωμίες, τις καφέ κηλίδες και τα σημάδια ακμής, αφήνοντας την επιδερμίδα αισθητά πιο λαμπερή και νεανική. Ακόμα το σκέφτεσαι;

Δες εδώ μερικές ακόμα αγαπημένες μας οικονομικές κρέμες ματιών με ρετινόλη.

Η Μαρία Ηλιάκη υιοθέτησε το hot-right-now χτένισμα που χαρίζει εφέ lifting στο πρόσωπο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ