Old Money nails | 5 μανικιούρ που θα επέλεγαν τα πιο chic girls

Τα χρώματα νυχιών που θα κάνουν την εμφάνισή σου να δείξει πιο πολυτελής στη στιγμή.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μια εμφάνιση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ολοκληρωμένη αν τα νύχια και τα άκρα γενικότερα δεν είναι περιποιημένα. Και με αυτό δεν εννοούμε να είναι απαραιτήτως βαμμένα, αλλά να είναι (πρωτίστως) σωστά φροντισμένα, απαλλαγμένα από πετσάκια και παρωνυχίδες που κάνουν τα δάχτυλα να δείχνουν παραμελημένα.

Η νέα τάση που έχουμε δει να κάνει την εμφάνισή της τελευταία στα social media ακούει στο όνομα "Old Money Aesthetic" και έρχεται να συμπληρώσει όλα τα τελευταία trends που έχουν να κάνουν με μια μίνιμαλ κομψότητα που αποπνέει ένα πολυτελές, "ακριβό" look. Vanilla girl, Dream girl και όλες οι παρεμφερείς ονομασίες αφορούν το chic κορίτσι που ξέρει να προσέχει την εμφάνισή του και δείχνει πάντοτε κομψό και cool, με τον πιο μίνιμαλ δυνατό τρόπο.

Vanilla Girl Hairstyles | 5 εύκολα χτενίσματα που θα σε χρίσουν το πιο stylish "Vanilla girl"

Το τελικό αποτέλεσμα επομένως είναι πάντοτε λιτό και μίνιμαλ, χωρίς πολλές φανφάρες και λεπτομέρειες που κουράζουν. Αυτό είναι και το μικρό μυστικό για πετυχημένα Old Money looks: ο κανόνας του less is more. Στην πράξη, τα μανικιούρ που κερδίζουν τις πιο κομψές γυναίκες έχουν πάντοτε απαλούς χρωματισμούς, με τα νύχια να είναι βαμμένα σε παστέλ ροζ, απαλό μπεζ ή εκρού, κλασικό γαλλικό, ενώ είναι περασμένα ακόμα και με διάφανο βερνίκι.

Δες παρακάτω μερικά παραδείγματα: