Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου με το πολυτελές μανικιούρ που κάνουν όλα τα chic girls τώρα

Η φυσικότητα και ο μινιμαλισμός στα νύχια είναι δύο παράγοντες που θα κάνουν το μανικιούρ σου να δείξει πιο "ακριβό".

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου Instagram

Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου να λατρεύει τα έντονα χρώματα, μιας και συνηθίζει να πειραματίζεται συχνά με αυτά στην εμφάνισή της (και ακόμα πιο πολύ στο μανικιούρ της), αυτή τη φορά όμως έκανε μια μικρή αλλαγή με ένα πιο φυσικό αλλά πολύ κομψό nail look.

Κατερίνα Καινούργιου | Υιοθέτησε την top τάση της σεζόν στο μανικιούρ της

Αναλυτικότερα, η παρουσιάστρια δοκίμασε ένα κομψό γαλλικό μανικιούρ, που όμως έδειχνε λίγο διαφορετικό μιας και ήταν σχεδιασμένο στα οβάλ, μακριά νύχια της. Τα λευκά tips ήταν όσο λεπτά έπρεπε για να δείξουν κομψά, αλλά και για να φανούν περισσότερο, κάνοντας αντίθεση με τη διάφανη ροζ βάση της. Το αποτέλεσμα ήταν ένα διαχρονικό, κλασικό μανικιούρ μεν, αλλά με μια αβίαστη κομψότητα που έκανε τα άκρα της να δείχνουν ακόμα πιο λεπτά.

Αυτό που μας άρεσε επίσης είναι ότι ταίριαξε με όλα τα στιλ ρούχων (αλλά και τα διαφορετικά χρώματα) που έχει δοκιμάσει τις τελευταίες μέρες, κάνοντάς το το πιο ευέλικτο μανικιούρ που έχουμε δει τελευταία. Έτσι, έδειξε chic τόσο με το ροδακινί - πορτοκαλί κουστούμι της όσο και με τη μαύρη ολόσωμη φόρμα της.

Sexy lips | Τα 5 χρώματα κραγιόν που θα φορέσουμε την άνοιξη, σύμφωνα με 5 διάσημες Ελληνίδες

Η Κατερίνα Καινούργιου υιοθέτησε με μεγάλη επιτυχία μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις της σεζόν, που δεν είναι άλλη από την Old Money αισθητική, που θέλει όλες οι επιλογές σε νύχια, μαλλιά, μακιγιάζ και μαλλιά να αποπνέουν μια πολυτέλεια αλλά και έναν κομψό μινιμαλισμό. Και αυτό ακριβώς είναι που κάνει ένα look να δείχνει και πιο "ακριβό".

Old Money nails | 5 μανικιούρ που θα επέλεγαν τα πιο chic girls

Δες το look της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ