Follow us

5 Ελληνίδες celebrities άνω των 40 δείχνουν περήφανα τις ρυτίδες τους

Οι αληθινές γυναίκες είναι τα πιο ωραιότερα πρότυπα ομορφιάς.

MissBloom TEAM
Βίκυ Καγιά Instagram

Καλές οι αντιγηραντικές skincare ρουτίνες, δεν αντιλέγουμε, αλλά μερικές φορές είναι ωραίο να θυμόμαστε πως το να μεγαλώνεις είναι ένα προνόμοιο που δυστυχώς δεν έχουν όλοι. Οι ρυτίδες δεν είναι παρά "παράσημα" μιας ζωής γεμάτης συναισθήματα κι εμπειρίες. Αυτό ακριβώς πιστεύουν και οι παρακάτω Ελληνίδες celebrities, που αντί να κρύβουν τις ρυτίδες τους με φίλτρα, τις δείχνουν περήφανα, υπενθυμίζοντάς μας πόσο όμορφη μπορεί να δείχνει η απόλυτα φυσική επιδερμίδα:

Marie-Chantal | Το ελληνικό προϊόν ομορφιάς που έχει πάντα στην τσάντα της

Κατερίνα Ζαρίφη

"Και ρυτίδες και αχτένιστα μαλλιά και ταλαιπωρία και όλα δικά μας… Αφήστε τις γυναίκες να μεγαλώνουν ήρεμα.. Και κάποιες μέρες να είναι υπερπαραγωγή. Και άλλες όχι. Τις μέρες που όχι, πείτε τους τα πιο γλυκά σας… ", είχε γράψει η Κατερίνα Ζαρίφη στη λεζάντα της παραπάνω φωτογραφίας υπενθυμίζοντάς μας πως είναι οκ μερικές φορές να είμαστε λίγο πιο απεριποίητες.

Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει μιλήσει πολλές φορές για το πόσο απεχθάνεται τα φίλτρα στις φωτογραφίες. Μάλιστα στο bio της στο Instagram γράφει "Σε αυτό το προφίλ ανεβαίνουν μόνο αφιλτράριστες φωτογραφίες".

Βίκυ Καγιά

Στα σχόλια της παραπάνω ανάρτησης, η Βίκυ Καγιά "ποθεώθηκε από τους ακόλουθούς της για την επιλογή της να να αποφεύγει τις πλαστικές επεμβάσεις και να "αγκαλιάζει" τις ρυτίδες της. "Μου αρέσει που μεγαλώνω, προσέχω το πρόσωπό μου και το φροντίζω αλλά είμαι μακριά από αισθητικές παρεμβάσεις και υπερβολικά πράγματα", έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της. "Τώρα ένα μποτοξάκι στο μεσόφρυδο, συχνοί καθαρισμοί και ενυδατώσεις είναι μέσα στα φυσιολογικά πράγματα", είχε προσθέσει. "Αλλά δεν μου αρέσουν οι αλλοιώσεις, θέλω να είμαι φυσιολογική και η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου βάσει της ηλικίας μου". Για την ακρίβεια, της αρέσει τόσο η φυσική ομορφιά, που, όπως έχει πει, απαγορεύει να της κάνουν ρετούς στις φωτογραφίσεις.

Κατερίνα Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου είναι η ζωντανή απόδειξη πως το στιλ δεν έχει καμία σχέση με την ηλικία. Απόλυτα φυσική κι έχοντας "αγκαλιάσει" τις αλλαγές στην εμφάνισή της, η ηθοποιός είναι η master του στιλ μετά τα 50, επιλέγοντας σε κάθε εμφάνισή της τα πιο κολακευτικά makeup looks και outfits. Αν και φαίνεται πως αγαπά τη μόδα και το glam, δεν διστάζει να ποζάρει τελείως makeup free στο Instagram.

Βίκυ Βολιώτη

Ακόμα και με "μπερδερμένα" μαλλιά και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η Βίκυ Βολιώτη εξακολουθεί να δέχεται τα πιο γλυκά σχόλια στο προφίλ της στο Instagram, αποδεικνύοντας πως η αξία μιας γυναίκας δεν περιορίζεται στην εμφάνισή της.

7 Ελληνίδες άνω των 50 που μεγαλώνουν όμορφα "αγκαλιάζοντας" τα φυσικά μαλλιά τους

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ