Follow us

Αυτό είναι το ωραιότερο χτένισμα που μπορείς να κάνεις ως καλεσμένη σε γάμο -τελεία και παύλα

Κομψό και ταυτόχρονα πολύ sexy.

χτένισμα για γάμο Splash News/Ideal Image

Αλογοουρές, chignons και ανάλαφροι κυματισμοί: Τελικά ποιο είναι το ωραιότερο χτένισμα για γάμο; Plot twist, κανένα από τα παραπάνω. Ψάξαμε, είδαμε πολλά και τελικά καταλήξαμε πως το πιο κομψό hairstyle που μπορείς να υιοθετήσεις ως καλεσμένη δεν είναι άλλο από ένα πολύ κομψό και ταυτόχρονα sexy top knot.

Καλεσμένη σε γάμο | 15+ χτενίσματα για κοντά μαλλιά που θα σε αναδείξουν στην πιο κομψή παρουσία

Το ωραιότερο χτένισμα για γάμο

Το χτένισμα αυτό, όπως θα δεις παρακάτω, έχει πάρα πολύ όγκο, επιμελώς ατημέλητο χαρακτήρα και ελεύθερες μπούκλες, που πλαισιώνουν το πρόσωπό, χαρίζοντας αυτό το βα-βα-βουμ που ψάχνεις στην εμφάνισή σου. Ταιριάζει με ό,τι επίσημο outfit μπορείς να φανταστείς, αλλά περισσότερο μας αρέσει συνδυασμένο με maxi φορέματα και αισθησιακά slip dresses.

Director's Note: Συνδύασε το με απαλά smokey eyes, έντονες λάμψεις στο πρόσωπο και glossy nude χείλη για ένα ολοκληρωμένο sultry look.

Get the look

Για να πετύχεις μόνη σου το αυτό το υπέρκομψο χτένισμα για γάμο, ξεκίνησε με μαλλιά 2ης ή 3ης μέρας. Αφού δημιουργήσεις μπούκλες με ένα curling iron, πιάσε τα μαλλιά σου σε μία ψηλή αλογοουρά φροντίζοντας να διατηρηθεί ο όγκος στην κορυφή κι αφήνοντας ελεύθερη τη φράντζα σου ή δύο τούφες πλάι στη χωρίστρα.

Καλεσμένη σε γάμο | Τα χτενίσματα για μακριά μαλλιά που επιλέγουν ξανά και ξανά οι Ελληνίδες celebrities

Στη συνέχεια δημιούργησε ένα bun στριφογυρίζοντας τα μαλλιά γύρω από τον "εαυτό" τους. Ξεκίνησε να τραβάς μερικές τούφες κι έπειτα "άτσαλα" να τις στερεώνεις με τσιμπιδάκια για να πετύχεις ένα επιμελώς αποτέλεσμα. Φυσικά το πόσο messy θα γίνει το χτένισμα είναι δική σου επιλογή.

Director's Note: Όσο περισσότερο "πειράζεις" το bun σου, τόσο ωραιότερο θα γίνεται.

Διόρθωσε, αν χρειάζεται, τις μπούκλες που έχεις αφήσει ελεύθερες να πλαισιώνουν το πρόσωπό σου και ψέκασε το χτένισμα με αρκετά μεγάλη ποσότητα hairspray.

Hair Inspiration:

Δες παρακάτω πώς έχουν υιοθετήσει το εν λόγω χτένισμα μερικές από τις πιο stylish celebrities, όπως η Kendall Jenner, η Gigi Hadid και η Kate Hudson, και πάρε ιδέες για τον επόμενο γάμο, που θα είσαι καλεσμένη:

Χτενίσματα για τη μαμά της νύφης και του γαμπρού | 7 ιδέες από τις πιο κομψές Ελληνίδες celebrity μαμάδες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ