Follow us

Καλεσμένη σε γάμο | Τα χτενίσματα για μακριά μαλλιά που επιλέγουν ξανά και ξανά οι Ελληνίδες celebrities

Αθηνά Οικονομάκου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κατερίνα Καινούργιου κ.ά.

χτενίσματα για γάμο μακριά μαλλιά Instagram

It's that time again: Η στιγμή που ένα μέρος του μηνιαίου budget σου πηγαίνει αναγκαστικά σε φόρεμα/κομμωτήριο/νύχια/μακιγιάζ για τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς γάμους. Με τον έναν να διαδέχεται τον άλλον και τα Σαββατοκύριακά σου να είναι fully booked δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να στερέψεις από ιδέες για το πώς να πιάσεις τα μαλλιά σου. Ακολουθούν τα ωραιότερα χτενίσματα για γάμο σε μακριά μαλλιά, που επέλεξαν τα τελευταία χρόνια οι πιο stylish Ελληνίδες celebrities:

Καλεσμένη σε γάμο; Τα χτενίσματα της Bella Hadid που θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τον πιο μακρινό συγγενή

Χτενίσματα για γάμο μακριά μαλλιά | Οι πιο κομψές επιλογές των celebrities

Romantic Updo

Loading...

Τα updos ήταν, είναι και θα είναι μία από τις πιο κομψές επιλογές που μπορείς να κάνεις όταν είσαι καλεσμένη σε γάμο. Οι Ελληνίδες celebrities δείχνουν ξεκάθαρα την προτίμησή τους στα soft, romantic updos με κυματισμούς που πλαισιώνουν το πρόσωπο και χαρίζουν σε κάθε εμφάνιση girly χαρακτήρα.

Loading...

Με ένα ρομαντικό updo επέλεξε να ολοκληρώσει την εμφάνισή της τόσο η Ευαγγελία Αραβανή στο γάμο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη το 2018, όσο και η Αθηνά Οικονομάκου στο γάμο της Δήμητρας Λαζαράτου και του Δημήτρη Σταθάτου το 2019.

Straight Low Ponytail

Loading...

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες εμφανίσεις στο γάμο της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη το 2018 ήταν εκείνη της Αθηνάς Οικονομάκου, η οποία συνδύασε την εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα της με μία ίσια χαμηλή αλογοουρά.

Messy Beach Waves

Loading...

Ειδικά όταν πρόκειται για καλοκαιρινό γάμο, οι επιμελώς ατημέλητοι κυματισμοί στα μαλλιά είναι ένα από τα πιο κομψά χτενίσματα που μπορείς να επιλέξεις, όπως αποδεικνύει η παραπάνω εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Loading...

Το ίδιο ακριβώς χτένισμα επέλεξε και η Ντορέττα Παπαδημητρίου για το γάμο της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη στη Σίφνο.

Loading...

Η serial καλεσμένη Αθηνά Οικονομάκου συνδύασε με beach waves το sparkly outfit της στο pre-wedding party της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη...

Loading...

... αλλά και το φλοράλ maxi φόρεμά της στο γάμο της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη το 2017.

Voluminous Ponytail

Loading...

Αν το φόρεμά σου έχει ψηλή λαιμόκοψη, όπως εκείνο της Ελιάνας Χρυσικοπούλου, χτένισε τα μαλλιά σου σε μία ψηλή αλογοουρά, που θα αναδείξει όλες τις λεπτομέρειές του.

Καλεσμένη σε γάμο | 15+ χτενίσματα για κοντά μαλλιά που θα σε αναδείξουν στην πιο κομψή παρουσία

Sleek & Straight

Loading...

Ένα από τα πλέον αγαπημένα χτενίσματα για γάμο σε μακριά μαλλιά των celebrities είναι τα ίσια sleek hair looks. Αυτό ήταν το χτένισμα που επέλεξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το γάμο της Δήμητρας Λαζαράτου και του Δημήτρη Σταθάτου...

Loading...

...αλλά και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για το γάμο #SakisChristina.

Loading...

Με ίσια μαλλιά συνδύασε το LBD της και η Νάταλι Κάκκαβα στο γάμο της Δήμητρας Λαζαράτου και του Δημήτρη Σταθάτου.

Waterfall Waves

Loading...

Μια εξίσου κομψή επιλογή χτενίσματος είναι οι ανάλαφροι κυματισμοί σαν κι αυτοί που έκανε η Μαριέττα Χρουσαλά στο γάμο της κόρης του Κώστα Καίσαρη, Αναστασίας, με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Thomas Persy το 2019.

Loading...

Με ανάλαφρους κυματισμούς ολοκλήρωσε την εντυπωσιακή εμφάνισή της και η Μαρία Σάκκαρη στον ίδιο γάμο.

Voluminous Low Ponytail

Loading...

Το καθημερινό go-to χτένισμα της Κατερίνας Καινούργιου, η voluminous χαμηλή αλογοουρά, είναι ιδανική ακόμα και για εμφανίσεις σε γάμους. Η ίδια το επέλεξε για το γάμο της Δήμητρας Λαζαράρου, κερδίζοντας δεκάδες κομπλιμέντα.

Θα γίνεις κουμπάρα; Δες τι χτενίσματα έκαναν οι πιο κομψές Ελληνίδες celebrities και πάρε ιδέες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ