Follow us

Minimal & Subtle | Τα Milk Bath nails είναι η νέα μας εμμονή την άνοιξη

Και είναι ό, τι πιο κομψό μπορείς να κάνεις φέτος.

nails Splash News / Ideal Image

Ροζ, εκρού ή μπεζ γαλακτερό, με γυαλιστερό φινίρισμα ή όχι, τα milky bath nails είναι η τάση που έχει κερδίσει τις καρδιές όλων των fashionistas και celebrities ανά τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο που οποιαδήποτε φωτογραφία με μανικιούρ εμφανίζεται στο feed μας τελευταία, απεικονίζει αυτό ακριβώς το trend. Και το καλύτερο; Δείχνει το ίδιο όμορφο τόσο σε κοντά όσο και σε μακριά νύχια, πράγμα που δεν συμβαίνει με όλες τις αποχρώσεις.

Old Money nails | 5 μανικιούρ που θα επέλεγαν τα πιο chic girls

Πρόκειται στην ουσία για το γαλακτερό ροζ ή λευκό / εκρού που καλύπτει ελαφρά τη βάση του νυχιού, χαρίζοντας ένα πολύ διακριτικό και κομψό αποτέλεσμα. Πολλές φορές, οποιαδήποτε απόχρωση της nude παλέτας χαρίζει το ίδιο ακριβώς εφέ ενώ και τα παστέλ βερνίκια με διακριτικό shimmer προτιμώνται ιδιαιτέρως, καθώς δημιουργούν ένα πολύ κομψό φινίρισμα που θυμίζει το δημοφιλές glazed donut mani.

Μανικιούρ Άνοιξη 2023 | 5 super girly μανικιούρ με τα οποία έχουμε πάθει εμμονή

Πρόσφατα είδαμε την τάση στα νύχια της Kaia Gerber στο Vanity Fair Oscar after party και μας άρεσε πολύ που ήταν συνδυασμένο με τη sequined-silver τουαλέτα Celine που επέλεξε για την περίσταση. Το θετικό ωστόσο με αυτό το μανικιούρ είναι η ευελιξία του: συνδυάζεται το ίδιο τέλεια τόσο με καθημερινές όσο και πιο επίσημες εμφανίσεις. Άλλες stars που το έχουν υποστηρίξει με επιτυχία είναι οι Hailey Bieber, Nicola Peltz, JLo, Selena Gomez κ.ά.

Natural mani | Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υιοθετεί την πιο hot τάση της άνοιξης στο μανικιούρ της

Δες παρακάτω πώς ακριβώς δείχνει:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ