Follow us

Πασχαλινά Δώρα | 7 προτάσεις ομορφιάς για τα πιο αγαπημένα σου πρόσωπα

Για τη βαφτιστήρα, τη νονά, τη μαμά και τις φίλες σου.

δώρα Splash News/Ideal Image

Το Πάσχα είναι μία ανάσα μακριά κι αυτό σημαίνει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αγοράσεις δώρα για τις βαφτιστήρες σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα (ναι, συμπεριλαμβανομένης και της δικής σου νονάς!). Εμείς κάναμε την έρευνα αγοράς για εσένα και βρήκαμε τις καλύτερες προτάσεις ομορφιάς, που είναι σίγουρο πως θα ικανοποιήσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές γυναίκες στη ζωή σου:

Πασχαλινά Δώρα | 7 προτάσεις ομορφιάς για τα πιο αγαπημένα σου πρόσωπα

Για τη βαφτιστήρα σου (<15 χρονών)

Αν η βαφτιστήρα σου είναι girly girl και παρά το νεαρό της ηλικίας της τής αρέσει να δοκιμάζει προϊόντα ομορφιάς και να φτιάχνει το δικό της beauty νεσεσέρ σαν τη μαμά και τη νονά της, τότε δεν έχεις παρά να της χαρίσεις ένα σετ περιποίησης σώματος.

Πασχαλινά Δώρα | 7 προτάσεις ομορφιάς για τα πιο αγαπημένα σου πρόσωπα

Στη Fresh Line θα βρεις υπέροχα gift sets, όπως εκείνο με το αφρόλουτρο και το γαλάκτωμα σώματος Amber Orange με άρωμα κεχριμπάρι και πορτοκάλι, αλλά και εκείνο με το αφρόλουτρο και το αρωματικό νερό σώματος με άρωμα Ιταλικό Σύκο.

fresh line

Για τη βαφτιστήρα σου (>25 χρονών)

Αν η βαφτιστήρα σου έχει μεγαλώσει πια και τα σοκολατένια αβγά δεν την ενθουσιάζουν το ίδιο με παλαιότερα, μπορείς να της χαρίσεις ένα ολοκληρωμένο kit περιποίησης, έτσι ώστε να υιοθετήσει την πρώτη της skincare ρουτίνα.

fresh line

Στο Brightening Face Beauty Bag της Fresh Line θα βρει όλα όσα χρειάζεται για να ξεκινήσει να φροντίζει το δέρμα της, ενισχύοντας τη λαμπερή του όψη. Πιο συγκεκριμένα, το kit περιλαμβάνει τη διπλή θεραπεία Red Berries (κρέμα λάμψης, ορό νύχτας και δείγμα ορού lift προσώπου κι αντιρυτιδικής κρέμας ματιών), η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για να μειώνει τα σημάδια της κούρασης, να αποτοξινώνει, να προστατεύει το δέρμα και να χαρίζει αναζωογόνηση.

Για τη μαμά σου

Ποια μαμά δεν θα χαιρόταν αν λάμβανε ως δώρο ένα σετ περιποίησης; Το Complete Anti-Aging Face Beauty Bag της Fresh Line περιλαμβάνει τα προϊόντα της αντιγηραντικής σειράς Elixir Orchidea (κρέμα ημέρας και νύχτας, δείγμα ορού με υαλουρονικό και δείγμα ορού lift), τα οποία συσφίγγουν το δέρμα κι ανορθώνουν το περίγραμμα, χαρίζοντας μια πιο λαμπερή και νεανική επιδερμίδα.

fresh line

Για τη νονά σου

Η νόνα σου ήταν πάντα εκεί δίπλα σου να σε στηρίζει σε κάθε σου βήμα (κυριολεκτικά!), αλλά και να σου παίρνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή λαμπάδα, σοκολατένιο αβγό, τσουρέκι και νέα παπούτσια. Δεν αξίζει κι εκείνη ένα δώρο τώρα το Πάσχα;

fresh line

Χαρισέ της το Anti-Wrinkle Face Beauty Bag της Fresh Line, το οποίο περιλαμβάνει την ολοκληρωμένη τριπλή θεραπεία Ήρα. Στο σετ θα βρει την αντιρυτιδική κρέμα προσώπου, την κρέμα ματιών, τον ορό lift, αλλά και δείγμα της αντιρυτιδικής μάσκας ύπνου, που μεταμορφώνουν άμεσα την επιδερμίδα, μειώνοντας αισθητά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Για τις φίλες σου

Στις φίλες σου σού προτείνουμε να χαρίσεις από ένα αρωματικό σετ περιποίησης σώματος, που είμαστε σίγουρες ότι θα λατρέψουν.

fresh line

Αγαπημένες μας επιλογές από την γκάμα της Fresh Line είναι το σετ περιποίησης σώματος και χεριών με άρωμα φρούτων του πάθους και το σετ περιποίησης σώματος, χεριών και χειλιών με άρωμα λέμονι και γκρέιπφρουτ.

fresh line
info
www.freshline.gr/

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ