Follow us

Τα 5 καλύτερα σέρουμ με βιταμίνη C για θεϊκή λάμψη στην επιδερμίδα

Δεν θα πιστεύεις πόσο αλλαγμένη θα δεις την επιδερμίδα σου με την εντατική χρήση της βιταμίνης C.

skin Splash News / Ideal Image

Αν αναζητάς έναν αντιοξειδωτικό ορό που θα θωρακίζει την επιδερμίδα σου από τις εξωτερικές επιθέσεις και θα της χαρίζει άφθονη λάμψη, κάνοντάς τη να ακτινοβολεί, τα σέρουμ με βιταμίνη C είναι ακριβώς αυτά που έψαχνες.

Τα οφέλη της βιταμίνης C για την επιδερμίδα

Η βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ) είναι η ισχυρότερη υδατοδιαλυτή βιταμίνη του οργανισμού μας που παρεμβαίνει πολλαπλά και ευεργετικά στη λειτουργία των κυττάρων. Τα οφέλη της είναι αναμφισβήτητα αφού προστατεύει από τη φωτογήρανση, καταπολεμά τις δυσχρωμίες, βελτιώνει την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας, διατηρεί τη φυσική υγρασία της και ενισχύει την αντηλιακή προστασία αλλά και την παραγωγή κολλαγόνου. Επιπλέον, έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την όψη των λεπτών γραμμών και κάνει το δέρμα να δείχνει (και να είναι) πιο φωτεινό, λείο και υγιές. Κι αυτό συμβαίνει γιατί η βιταμίνη C ανήκει στα αντιοξειδωτικά που θωρακίζουν τον επιδερμικό φραγμό από τις εξωτερικές επιθέσεις (ατμοσφαιρική ρύπανση, ηλιακή ακτινοβολία, άγχος κλπ), αποτρέποντας έτσι τη δημιουργία ελευθέρων ριζών που δίνουν μια θαμπή, κουρασμένη όψη στο πρόσωπο. Με τη χρήση των αντιοξειδωτικών οι ελεύθερες ρίζες εξαλείφονται κι έτσι αποκτάς μια υγιή, λαμπερή επιδερμίδα που ακτινοβολεί.

Το ύπουλο σημάδι που δείχνει ότι ίσως η επιδερμίδα σου γερνάει (πρόωρα)

Ευτυχώς για εμάς, η σύγχρονη κοσμητολογία έχει καταφέρει να ενσωματώσει την ευαίσθητη, κατά τ' άλλα, βιταμίνη C σε διάφορα προϊόντα skincare, έτσι ώστε να βρεις εκείνο που θα σου ταιριάξει καλύτερα. Έτσι, έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία κρεμών, σέρουμ και μασκών προσώπου (σε κρεμώδη ή υφασμάτινη μορφή), και να τα χρησιμοποιήσεις άφοβα στο πρόσωπό σου, πάντοτε φυσικά με την παράλληλη χρήση αντηλιακού.

Δες εδώ ποια ώρα της ημέρας είναι καλύτερο να εφαρμόζεις τη βιταμίνη C

Πέρα από τις μάσκες προσώπου αλλά και τις ενυδατικές με βιταμίνη C, σού προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσεις και τα σέρουμ με βιταμίνη C, που έχουν ακόμα πιο λεπτόρρευστη υφή δίνοντας μια υπέροχη αίσθηση στο δέρμα.

3+1 μάσκες προσώπου με βιταμίνη C για έξτρα φωτεινότητα και λάμψη στην επιδερμίδα

Εμείς κάναμε την αναζήτησή μας και σου προτείνουμε τα 5 καλύτερα σέρουμ με βιταμίνη C που μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή:

Phloretin CF Aντιοξειδωτικός Ορός Υψηλής Δράσης, SkinCeuticals

Phloretin CF Aντιοξειδωτικός Ορός Υψηλής Δράσης, SkinCeuticals

Αντιοξειδωτικός ορός υψηλής αποτελεσματικότητας με 2% φλορετίνη, 10% βιταμίνη C και 0,5% φερουλικό οξύ. Αυτή η ευρέος φάσματος θεραπεία παρέχει προηγμένη προστασία από περιβαλλοντικές επιθέσεις προς υπεράσπιση του δέρματος ενάντια σε αντιδραστικά μόρια (συμπεριλαμβανομένων των ελεύθερων ριζών) τα οποία ειναι γνωστό ότι προκαλούν κυτταρικές βλάβες. 

 

Liftactiv Vitamin C Serum, Vichy

Liftactiv Vitamin C Serum, Vichy

Δερματολογικού επιπέδου ορός που συνδυάζει 15% Καθαρή Βιταμίνη C και φυσικής προέλευσης Υαλουρονικό Οξύ, για πιο φωτεινή και πιο σφριγηλή επιδερμίδα σε μόλις 10 ημέρες

Revitalift Clinical Vitamin C, L'Oréal Paris

Revitalift Clinical Vitamin C, L'Oréal Paris

Ορός προσώπου με καθαρή Βιταμίνη C, E και σαλικυλικό οξύ για ορατή βελτίωση των 3 πρώτων σημαδιών γήρανσης: ανομοιόμορφος επιδερμικός τόνος, ορατοί πόροι και λεπτές γραμμές.

Youth Lab Brightening Vitamin C Serum, YOUTHLAB.

Youth Lab Brightening Vitamin C Serum, YOUTHLAB.

Υψηλής περιεκτικότητας αντιοξειδωτικός ορός με 15% σταθεροποιημένo L-Ασκορβικό Οξύ Bιταμίνη C νέας γενιάς που αναστρέφει τις οξειδωτικές βλάβες στα κύτταρα και προλαμβάνει τη δημιουργία νέων, ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος και αποκαθιστά τη φωτεινότητα και τον ομοιογενή τόνο της επιδερµίδας.

Vinergetic+ C Serum, Caudalie

Vinergetic+ C Serum, Caudalie

Ο ορός Vinergetic C+ φωτίζει και "γεμίζει" στη στιγμή την επιδερμίδα για φρέσκο και ξεκούραστο πρόσωπο. Σταθεροποιημένη 4 φορές για να διαφυλαχθεί η δράση της στον χρόνο και να γίνει ακόμα πιο βιοδιαθέσιμη, η βιταμίνη C+ της Caudalie εισχωρεί εύκολα στην επιδερμίδα και απελευθερώνει όλη τη δύναμή της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ