Follow us

The Apivita Experience Store | Το απόλυτο beauty hotspot του κέντρου έκλεισε 10 χρόνια

5 όροφοι αφιερωμένοι στην περιποίηση και τη χαλάρωση, εμπνευσμένη από την ελληνική φύση και τη μέλισσα.

MissBloom TEAM
apivita

The spring has sprung... και δεν υπάρχει καλύτερο μέρος να τη ζήσει κανείς από το ΤΗE APIVITA EXPERIENCE STORE στο Κολωνάκι. Εκεί βρέθηκαν πριν μερικές μέρες αρκετές beauty editors, influencers και celebrities προκειμένου να απολαύσουν ένα πικ νικ εντός του καταστήματος, εμπνευσμένο από την κοινωνία της μέλισσας και την ελληνική φύση.

The Apivita Experience Store | Το απόλυτο beauty hotspot του κέντρου έκλεισε 10 χρόνια
Ανθή Αβραμέα, Χριστίνα Κοντοβά, Ισμήνη Νταφοπούλου

Αφορμή για το κάλεσμα ήταν ο εορτασμός των 10 χρόνων λειτουργίας του μοναδικού αυτού χώρου που στους 5 ορόφους του, ξεδιπλώνεται η δύναμη της φύσης και η πλούσια ελληνική χλωρίδα. Στο ισόγειο βρίσκει κανείς όλα τα προϊόντα της APIVITA καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές από την ομάδα των beauty advisors. Στον πρώτο όροφο, στεγάζεται το περίφημο Juicy Bee Bar, στον τρίτο όροφο το Nature’s Ηair Studio, το πρώτο πράσινο κομμωτήριο της Αθήνας, με εξελιγμένα φυσικά προϊόντα καλλυντικής περιποίησης των μαλλιών και τις φυσικές βαφές APIVITA, συμβουλές από εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και υπηρεσίες ανδρικής φροντίδας στις δύο παραδοσιακές ξύλινες καρέκλες κουρείου.

apivita
Αθηνά Οικονομάκου

Και τέλος στον τέταρτο όροφο βρίσκεται το Beehive SPA, ένα spa πραγματική κυψέλη. Εκεί μπορεί κανείς να απολαύσει μοναδικές θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα που αποτυπώνουν τη μακρόχρονη εμπειρία και βαθιά γνώση της APIVITA για την ευεργετική επίδραση των μελισσοκομικών προϊόντων καθώς και των αιθέριων και φυσικών ελαίων στην αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος.

info
Σόλωνος 6 & Κανάρη, Κολωνάκι
Τηλ. 210-3640560
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη & Σάββατο: 09:00-17:00, Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 09:00-21:00

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ