Follow us

Μαρία Ναυπλιώτου | Η αγαπημένη της αντιγηραντική κρέμα δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Η πολυτελής αντιγηραντική κρέμα στην οποία "ορκίζεται" η ηθοποιός.

Μαρία Ναυπλιώτου NDP Photo Agency

Είναι γεγονός ότι η σωστή περιποίηση και προσοχή της επιδερμίδας από νεαρή ηλικία δρα προληπτικά και εξασφαλίζει φρέσκια, νεανική επιδερμίδα από νωρίς και για πάντα. Εξού και οι αντιγηραντικές κρέμες έχουν εξέχουσα θέση στο μπουντουάρ των περισσότερων γυναικών ήδη από τα 35 τους χρόνια, αλλά και όλων των γυναικών που θέλουν το καλύτερο για την επιδερμίδα τους.

Το ίδιο ισχύει και για τη Μαρία Ναυπλιώτου, που αν και λάτρις της φυσικής ομορφιάς (πολλές φορές έχει εμφανιστεί δημοσίως χωρίς ίχνος μακιγιάζ), έχει δηλώσει ότι θεωρεί πολύ σημαντική την περιποίηση της επιδερμίδας ώστε να είναι και να δείχνει, πρωτίστως, υγιής. Πόσες φορές δεν έχεις αναρωτηθεί ποια είναι τα μυστικά της για αυτή την αψεγάδιαστη όψη στο πρόσωπό της, που την κάνει να φαίνεται τόσο φρέσκια και δροσερή, "αφαιρώντας" μέχρι και 10 χρόνια από την ηλικία της; Η ερώτηση είναι, φυσικά, ρητορική.

Ποιο το μυστικό της;

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να καλύπτει το όμορφο δέρμα της με μακιγιάζ, αφού είναι τόσο υγιές και λαμπερό που δεν χρειάζεται ίχνος καλλυντικών για να αναδειχθεί. Μάλιστα, συχνά θέλει να κάνει και ένα διάλειμμα από το μακιγιάζ, μιας και οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την αναγκάζουν να φοράει άφθονο στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρο όπου εμφανίζεται καθημερινά.

Συνέχισε την ανάγνωση στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ