Follow us

Εμφάνισες σπυράκι(α) ξαφνικά; Ξέρουμε ακριβώς τι να κάνεις για να τα "εξαφανίσεις"

Με αυτό το προϊόν θα δεις ορατό αποτέλεσμα σε μόλις μία ώρα.

caudalie Courtesy of Caudalie

Η ιστορία γνωστή: ετοιμάζεσαι για ένα μεγάλο πάρτι / γάμο / βάφτιση, μια σημαντική εμφάνιση τέλος πάντων, και λίγες ώρες πριν το μεγάλο event βγάζεις ξαφνικά ένα σπυράκι. Όσο μικρό κι αν είναι, και όσο κι αν είσαι η μόνη που το προσέχει και του δίνει σημασία, είναι ικανό να γίνει ενοχλητικό και να νιώσεις ότι σου χαλάει τη διάθεση.

Αποκλείεται να μην σου έχει συμβεί ούτε μια φορά - μάλιστα, είναι γεγονός ότι ολοένα και περισσότεροι ενήλικες ταλαιπωρούνται από ακμή ή μικρά σπυράκια, που εμφανίζονται ξαφνικά, ακόμα και σε πιο προχωρημένες ηλικίες, ακόμα και σε άτομα που δεν έχουν εμφανίσει ποτέ ακμή στη ζωή τους. Η ακμή ενηλίκων είναι το skincare issue της εποχής μας, με τους ειδικούς να συμφωνούν ότι οι περιβαλλοντικές συνθήκες ευνοούν την εδραίωσή της σε όλο και περισσότερους ανθρώπους, ανεξαρτήτως ηλικιακού γκρουπ αλλά και τύπου επιδερμίδας.

Εμφάνισες σπυράκι(α) ξαφνικά; Ξέρουμε ακριβώς τι να κάνεις για να τα "εξαφανίσεις"

Μην ανησυχείς όμως καθώς η επιστήμη έχει προνοήσει και έχει δημιουργήσει εκείνο το προϊόν που κάνει πραγματικά θαύματα στην επιδερμίδα. Το Salicylic Spot Solution από τη σειρά Vinopure της Caudalie θα γίνει ο σύμμαχός σου στην αντιμετώπιση των τοπικών ατελειών.

caudalie

Πρόκειται για μια κρέμα που αποτελείται από ένα ισχυρό κοκτέιλ από φυσικό σαλικυλικό οξύ, νιασιναμίδη και αιθέριο έλαιο tea tree και μειώνει ορατά τα δερματικά εξανθήματα. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία της φόρμουλας της συγκεκριμένης σειράς είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά. Συγκεκριμένα, το 100% φυσικό και καθαρό σαλικυλικό οξύ, προέρχεται από φύλλα γωλθερίας και βοηθά στον καθαρισμό και την βελτίωση της υφής της επιδερμίδας. Η Νιασιναμίδη (βιταμίνη Β3) συμβάλλει στη μείωση των διεσταλμένων πόρων και προστατεύει τον επιδερμικό φραγμό. Αλλά και το αιθέριο έλαιο tea tree, είναι ένα εξυγιαντικό έλαιο που χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για τις ισχυρές αντιβακτηριακές ιδιότητές του και για τα οφέλη του στη μείωση της φλεγμονής.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απλώνεις μικρή ποσότητα από το Salicylic Spot Solution πάνω στο σπυράκι που θες να εξαφανίσεις, δύο με τρεις φορές τη μέρα.

Η σωστή skincare ρουτίνα

Φυσικά, αν η επιδερμίδα σου είναι λιπαρή / μεικτή ή έχει τάσεις για ακμή, καλό είναι να ακολουθήσεις μια ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης με τα κατάλληλα προϊόντα, που θα σε βοηθήσουν να ρυθμίσεις την παραγωγή λιπαρότητας, να καθαρίσεις αποτελεσματικά την επιδερμίδα σου χωρίς να την αφυδατώσεις / "στεγνώσεις", και γενικά θα συντελέσουν στο να διατηρήσεις υγιές το δέρμα σου.

Σύμμαχός σου σε αυτή την προσπάθεια είναι και πάλι η σειρά της Vinopure από την Caudalie, που περιέχει άλλα 5 προϊόντα:

Το Purifying Gel Cleanser που καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει. Το Purifying Toner, που καθαρίζει και συσφίγγει τους πόρους, το Moisturizing Mattifying Fluid, την αναζωογονητική κρέμα που ελέγχει την περίσσεια σμήγματος χαρίζοντας άμεση και διαρκή ενυδάτωση καθώς και τη μάσκα της σειράς, πλούσια σε φυσικό πράσινο άργιλο και φυσικό ψευδάργυρο, που εξυγιαίνει και εξισορροπεί την επιδερμίδα σε 5 λεπτά. Last but not least, το best seller Blemish Control Salicylic Serum μειώνει τις ατέλειες, αποφράσσει και συσφίγγει τους πόρους και βελτιώνει ορατά την ποιότητα των επιδερμίδων με τάση για ακμή.

caudalie
caudalie

Δοκίμασέ τα και θα μας θυμηθείς!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ