Follow us

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου με το hot μανικιούρ που φοριέται όσο κανένα άλλο φέτος

Η ηθοποιός υιοθέτησε το μανικιούρ που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλες τις fashionistas.

Αντιγόνη Κουλουκάκου NDP Photo Agency

Είναι κομψό, φυσικό και διακριτικό, και κολακεύει όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως στιλ και ηλικίας. Αναφερόμαστε στο πιο hot μανικιούρ της φετινής σεζόν, που δεν είναι άλλο από το milk bath mani, με τη χαρακτηριστική glazed donut λάμψη στα νύχια.

Δεν είναι τυχαίο που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε σύσσωμο τον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς: fashionistas, influencers & beauty addicts, μοντέλα και ηθοποιοί φαίνεται ότι το έχουν ήδη λατρέψει, ενώ το συγκεκριμένο nail trend έχει κατακλύσει τα feeds μας σε όλες τις social media πλατφόρμες.

Μια εξ αυτών και η Αντιγόνη Κουλουκάκου, που πρόσφατα πόζαρε φορώντας την τάση: τα καλοσχηματισμένα νύχια της είχαν ένα διακριτικό εκρού - γαλακτερό χρώμα, με μια απαλή λάμψη που θύμιζαν τα glazed donut nails της Hailey Bieber. Το αποτέλεσμα έδειχνε τόσο κομψό, που ταίριαξε απόλυτα με το στιλ και την προσωπικότητα της ηθοποιού, μιας και δεν συνηθίζει να βάφει έντονα τα νύχια της. Για την ακρίβεια, πάντοτε προτιμά να τα αφήνει φυσικά περνώντας απλά ένα clear, διάφανο βερνίκι, ενώ δεν δίσταζε να τα αφήνει ακόμα και εντελώς άβαφα πολλές φορές.

Συνέχισε την ανάγνωση στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ