Follow us

Η Σμαράγδα Καρύδη με καστανά μαλλιά κι όλες οι άλλες αλλαγές που έχει τολμήσει στα μαλλιά της

Η ηθοποιός έχει απαρνηθεί το αγαπημένο της ξανθό παραπάνω από μία φορά στο παρελθόν.

MissBloom TEAM
Σμαράγδα Καρύδη NDP Photo Agency

Τον τελευταίο καιρό, το όνομα της Σμαράγδας Καρύδη πλανιέται έντονα στην επικαιρότητα, χάρις στην επιτυχημένη σειρά "IQ 160" και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο σε αυτή. Την τηλεοπτική της επάνοδο έχει, μάλιστα, σηματοδοτήσει και ένα νέο, τολμηρό hair look, το οποίο μας έδωσε την ιδανική αφορμή για να ανατρέξουμε σε όλες τις αλλαγές που η ηθοποιός έχει δοκιμάσει στα μαλλιά της.

The Wig Issue | 5 Ελληνίδες celebrities που δεν ήξερες ότι φοράνε -σχεδόν- καθημερινά περούκα

Σε ηλικία μόλις 19 ετών και έχοντας πρόσφατα κάνει το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη, η Σμαράγδα Καρύδη ήταν μία πανέμορφη, ταλαντούχα κοπέλα, με τα κατάξανθα μαλλιά της να αποτελούν ήδη ένα από τα δυνατά στοιχεία της εμφάνισής της.

Έκτοτε, έχει πειραματιστεί αρκετά με την εμφάνισή και τα μαλλιά της, με αφετηρία το άφρο hair look, που τη συνόδευε καθ'όλη τη διάρκεια της πολυαγαπημένης σειράς του Γιώργου Καπουντζίδη, "Παρά 5".

Το 2009, η Σμαράγδα Καρύδη που μέχρι τότε διατηρούσε σταθερά το ίδιο χρώμα στα μαλλιά της, δοκίμασε μία διακριτκή αλλαγή, σκουραίνοντας και βάφοντας καστανές μερικές από τις τούφες της.

Η Σμαράγδα Καρύδη με καστανά μαλλιά κι όλες οι άλλες αλλαγές που έχει τολμήσει στα μαλλιά της

Την ίδια χρονιά, η ηθοποιός έκοψε πλάγιες αφέλειες, διατηρώντας ωστόσο ίδιο το χρώμα, και η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο κούρεμα την κολάκευε ιδιαίτερα.

Σμαράγδα Καρύδη

Μία από τις πιο "φρέσκες" αλλαγές της ήταν εκείνη που έλαβε χώρα το 2012, όταν αφαίρεσε μεγάλο μέρος του μήκους των μαλλιών της και έκανε ένα ultra feminine καρέ κούρεμα.

Σμαράγδα Καρύδη

Λίγα χρόνια αργότερα και επιζητώντας μία ριζική ανανέωση, η Σμαράγδα Καρύδη έβαψε τα μαλλιά της σε μία ζεστή, σοκολατί απόχρωση, η οποία δημιουργούσε την τέλεια αντίθεση με το χρώμα των ματιών της.

Σμαράγδα Καρύδη

Η απόλυτη αλλαγή ήρθε το 2015 όταν επέλεξε για πρώτη φορά το τζίντζερ χρώμα στα μαλλιά της, προτού επιστρέψει στο αγαπημένο της ξανθό περίπου ένα χρόνο αργότερα.

Το 2020 η ηθοποιός βρέθηκε με την πιο ξανθιά απόχρωση που είχε -ever- στα μαλλιά της και ένα μήκος που αγαπάει διαχρονικά, λίγο κάτω από τους ώμους της.

Τέλος, τον περασμένο Οκτώβρη, η Σμαράγδα Καρύδη ξαναέγινε τζίντζερ, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά, πόσο τη φωτίζει αυτή η απόχρωση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ