Follow us

Το αναπάντεχο χρώμα νυχιών που επιλέγουν όλες οι Ελληνίδες celebrities φέτος την άνοιξη

Τα μανικιούρ που ενδεχομένως θα σε κάνουν να απαρνηθείς τα αγαπημένα ανοιξιάτικα παστέλ.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καραβάτου Instagram

Κάθε χρόνο τα παστέλ χρώματα είναι με μαθηματική ακρίβεια η μεγαλύτερη τάση της άνοιξης. Οι Ελληνίδες celebrities είχαν ωστόσο άλλα σχέδια για φέτος, επιλέγοντας το πιο αναπάντεχο χρώμα για το ανοιξιάτικο μανικιούρ τους.

Το μανικιούρ που θα "φορεθεί" όσο κανένα άλλο φέτος την άνοιξη

Παρουσιάστριες, ηθοποιοί και τραγουδίστριες δείχνουν να "αγκαλιάζουν" την πιο dark πλευρά τους υιοθετώντας μαύρα nail looks που συνήθως βλέπουμε πιο συχνά τους πιο κρύους μήνες του χρόνου.

Ανάμεσα στις fans των σκουρόχρωμων μανικιούρ για την άνοιξη είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία "έσπασε" το total white look της με ένα μαύρο χρώμα στα νύχια της, αλλά και η Εβελίνα Νικόλιζα και η Ναταλία Γερμανού που απέδειξαν πως το μαύρο χρώμα ταιριάζει πολύ και στα κοντά νύχια.

Το απίστευτα οικονομικό concealer στο οποίο ορκίζονται οι Ελληνίδες celebrities

Λάτρεις των μαύρων nail looks είναι επίσης η Ελένη Μενεγάκη, η Κατερίνα Καραβάτου και η Φαίη Σκορδά, αλλά και η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία ολοκλήρωσε το μανικιούρ της με ένα shimmering top coat.

Nail Inspo

Δες παρακάτω τις Ελληνίδες celebrities που έχουν επιλέξει αυτό το τόσο απρόσμενο χρώμα για το ανοιξιάτικο μανικιούρ τους:

Φαίη Σκορδά

Ελένη Μενεγάκη

Κατερίνα Καραβάτου

Ναταλία Γερμανού

Μαρία Μπεκατώρου

Εβελίνα Νικόλιζα

Ζέτα Μακρυπούλια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ