Follow us

Το απίστευτα οικονομικό concealer στο οποίο ορκίζονται οι Ελληνίδες celebrities

"Είναι το πιο ωραίο κονσίλερ που έχω βάλει και μου έχει κάτσει στο δέρμα μου, χωρίς να βαραίνει και να κάνει γραμμές".

MissBloom TEAM
Ελένη Βουλγαράκη Instagram

Ψάχνεις concealer που να καμουφλάρει τους μαύρους κύκλους και τα σπυράκια, χωρίς να είναι βαρύ κι -εννοείται- πολύ ακριβό; Το βρήκαμε! Ή μάλλον όχι ακριβώς εμείς. Τον τελευταίο καιρό στην for you μας στο TikTok εμφανίζεται διαρκώς ένα πολύ συγκεκριμένο concealer, στο οποίο ορκίζονται τόσο πολλές TikTokers, όσο και Ελληνίδες celebrities.

Χριστίνα Μπόμπα | Η αντιγηραντική κρέμα ματιών στην οποία ορκίζεται

Το οικονομικό concealer στο οποίο ορκίζονται οι Ελληνίδες celebrities

Ποιο είναι λοιπόν αυτό το super hyped concealer; Αναφερόμαστε στο Bare With Me Concealer Serum της NYX Cosmetics, το οποίο υπόσχεται να καμουφλάρει σημάδια, σπυράκια και μαύρους κύκλους, διατηρώντας παράλληλα την επιδερμίδα ενυδατωμένη για 24 ώρες.

Το απίστευτα οικονομικό concealer στο οποίο ορκίζονται οι Ελληνίδες celebrities

10 Ελληνίδες influencers προτείνουν τα πιο όμορφα ανοιξιάτικα μανικιούρ

Ανάμεσα στις φανατικές θαυμάστριές του είναι η Γαία Μερκούρη και η Ελένη Βουλγαράκη, οι οποίες είπαν τα καλύτερα για αυτό στο TikTok

"Αυτό το κονσίλερ δεν υπάρχει. Βγάζει όλες τις κοκκινίλες, τα πάντα", λέει η Γαία Μερκούρη, η οποία στο ίδιο βίντεο παραδέχτηκε πως αν και δεν βάφεται πολύ συχνά, χάρη στα GRWM βίντεο που γυρίζει, έχει αρχίσει να "μαθαίνει" το πρόσωπό της.

"Πήρα δύο από αυτά τα κονσίλερ γιατί δεν θέλω να μου ξανατελειώσουν και να τρέχω και να μην φτάνω", λέει η Ελένη Βουλγαράκη. "Είναι το Bare with me. Είναι πάρα πολύ ελαφρύ, αποχρωματίζει πολύ ωραία, φωτίζει κιόλας τους μαύρους κύκλους", εξηγεί πριν παροτρύνει τους ακόλουθούς της να δοκιμάσουν την απόχρωση Νο.4. "Είναι το πιο ωραίο κονσίλερ που έχω βάλει και μου έχει κάτσει στο δέρμα μου, χωρίς να βαραίνει και να κάνει γραμμές. Είναι σαν κρεμούλα με χρώμα", προσθέτει.

Χριστίνα Μπόμπα | Το concealer για τους μαύρους κύκλους που δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ