Follow us

5 Eλληνίδες celebrities που έχουν παραδεχτεί πως έχουν βάλει υαλουρονικό οξύ

Εντελώς ακομπλεξάριστες μιλούν για το πώς άλλαξαν την εμφάνισή τους, απενοχοποιώντας -επιτέλους- ένα θέμα, που μέχρι πρόσφατα θεωρούταν ταμπού.

MissBloom TEAM
Η Φαίη Σκορδά με τα παπούτσια που έκαναν τάση οι Γαλλίδες NDP Photo Agency

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες celebrities μιλούν ανοιχτά για τις αισθητικές παρεμβάσεις που έχουν κάνει στο σώμα και το πρόσωπό τους, απενοχοποιώντας -επιτέλους- ένα θέμα, που μέχρι πρόσφατα θεωρούταν ταμπού. Αυτό το "κύμα" ειλικρίνειας και γυναικείας ενδυνάμωσης έχει, μάλιστα, συμπαρασύρει και αρκετές γυναίκες της ελληνικής showbiz, οι οποίες με τη σειρά τους έχουν παραδεχθεί δημόσια την επίσκεψη στον πλαστικό τους.

The Wig Issue | 5 Ελληνίδες celebrities που δεν ήξερες ότι φοράνε -σχεδόν- καθημερινά περούκα

Άλλωστε, πλέον, με την εξέλιξη της ιατρικής και της τεχνολογίας τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται μέσω των αισθητικών επεμβάσεων είναι πιο καλαίσθητα από ποτέ. Ιδιαίτερα το υαλουρονικό οξύ και η εφαρμογή του αποτελεί μία από τις πιο ανώδυνες και σύντομες διαδικασίες της σύγχρονης πλαστικής χειρουργικής.

Πολλές Ελληνίδες το έχουν εμπιστευτεί και η κίνησή τους, τις έχει δικαιώσει, χαρίζοντάς τους ένα διακριτικό μεν, εντυπωσιακό δε αποτέλεσμα.

Κατερίνα Καινούργιου

Η παρουσιάστρια του "Super Κατερίνα" ποτέ της δεν έκρυψε την σχέση της με τις πλαστικές επεμβάσεις, ενώ πριν λίγα χρόνια παραδέχθηκε μέσα από την εκπομπής της πως έχει βάλει υαλουρονικό οξύ στα χείλη της.

Κόνι Μεταξά

H Κόνι Μεταξά είναι ακόμη μία ακομπλεξάριστη Ελληνίδα που έχει μιλήσει στο παρελθόν για το υαλουρονικό οξύ που έχει βάλει στα χείλη της, προκειμένου να τα κάνει πιο σαρκώδη. Η τραγουδίστρια, μάλιστα, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: "Είμαι υπέρ των πλαστικών. Αν δε σου αρέσει κάτι άλλαξε το”

More Power to Them | 10 Ελληνίδες celebrities που έχουν παραδεχτεί πως έχουν κάνει μπότοξ

Έλενα Τσαγκρινού

Η τραγουδίστρια επέλεξε και εκείνη τη δημοφιλή περιοχή των χειλιών για να "επέμβει" ο γιατρός της με εφαρμογή υαλουρονικού οξέος. Η ίδια, μάλιστα, δεν έχει κρύψει πως έχει δεχτεί αρνητικά σχόλια για τις αλλαγές της εμφάνισής της, μέσω των social media.

Φαίη Σκορδά

Λίγα χρόνια πριν, στον αέρα της εκπομπής της, η παρουσιάστρια αποκάλυψε την μικροεπέμβαση που έχει κάνει στη μύτη της, με τη βοήθεια του υαλουρονικού οξέως, προκειμένου να διορθώσει την καμπύλη που πολλές γυναίκες έχουν.

Εβελίνα Νικόλιζα

Τέλος, η Εβελίνα Νικόλιζα, έχοντας χρόνια ανασφάλεια με τη μύτη της όπως είχε παραδεχθεί παλαιότερα, αποφάσισε το 2021 να βελτιώσει το σχήμα της με υαλουρονικό οξύ. Τη διαδικασία, μάλιστα, μοιράστηκε στο κανάλι της στο YouTube.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ