Follow us

Οι καλύτερες κρέμες κατά της κυτταρίτιδας που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Για να νιώθεις έτοιμη για την πρώτη εξόρμηση στην παραλία.

κρέμα για κυτταρίτιδα Splash News/Ideal Image

Η κυτταρίτιδα δεν θεωρείται -επιτέλους- ταμπού. Καθώς οι celebrities δείχνουν ακομπλεξάριστα την αφιλτράριστη εικόνα τους, η όψη του φλοιού πορτοκαλιού έχει πάψει να "ενοχλεί" πολλές γυναίκες. Αν ωστόσο πιστεύεις ότι μειώνοντάς τη, θα έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση, we get it! Δεν χρειάζεται να πας μακριά για να βρεις την καλύτερη κρέμα για κυτταρίτιδα. Μερικές από τις πιο αποτελεσματικές φόρμουλες βρίσκονται λίγα μέτρα μακριά σου, στο φαρμακείο της γειτονιάς σου:

Αντίο ραγάδες | Οι 5 top κρέμες για την πρόληψη αλλά και την αντιμετώπισή τους

Director's Choice | Οι καλύτερες κρέμες για κυτταρίτιδα στο φαρμακείο

Vinosculpt Lift & Firm Body Cream, Caudalie

Vinosculpt Lift & Firm Body Cream, Caudalie

Η σύνθεση της Vinosculpt Lift & Firm Body Cream με πολυφαινόλες και εκχύλισμα ίριδας έχει εντυπωσιακά συσφιγκτική δράση, σμιλεύοντας την επιδερμίδα σε 4 βασικά σημεία του σώματος: χέρια, κοιλιά, στήθος, γλουτούς.

Body Slim CryoActif Concetrate, Lierac

Body Slim CryoActif Concetrate, Lierac

Εμπνευσμένο από την τεχνική της κρυολιπόλυσης, η ενισχυμένη σύνθεση τριπλής δράσης του Body Slim CryoActif Concetrate καταπολεμά την εγκατεστημένη κυτταρίτιδα, ενεργοποιεί την καύση του λίπους και τονώνει την επιδερμίδα.

My Coach!, Elancyl

My Coach!, Elancyl

Η κρέμα για κυτταρίτιδα My Coach! είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα στο φαρμακείο κι όχι άδικα. Είναι εμπνευσμένη από το μεταβολισμό των αθλητών και έτσι τονώνει την επιδερμίδα, λειόντας αισθητά την όψη του φλοιού πορτοκαλιού.  

 

Rêve De The Toning Firming Cream, Nuxe

Rêve De The Toning Firming Cream, Nuxe

Εξαιρετικά δροσερή και με υφή που αφήνει αίσθηση κρύου, η Rêve De The Toning Firming Cream ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και κάνει το δέρμα πιο λείο, πιο τονωμένο και πιο σφριγηλό. 

Tripleffect Cream-Gel, Frezyderm

Tripleffect Cream-Gel, Frezyderm

Η κρέμα-τζελ Elegance Tripleffect Body Contouring Cream Gel περιέχει καφεΐνη κι έτσι ενεργοποιεί το μηχανισμό λιποδιάλυσης, αντιμετωπίζει την όψη του φλοιού πορτοκαλιού κι ενισχύει τη σφριγηλή εμφάνιση του σώματος, ενώ παράλληλα ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ