Έλενα Παπαρίζου | Το ανατολίτικο άρωμα που φορά εδώ και χρόνια

Το ίδιο φορούν και πολλές ακόμα Ελληνίδες celebrities, όπως η Μπέττυ Μαγγίρα, η Ρούλα Ρέβη και η Νίκη Κάρτσωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Με κάθε γυναίκα να έχει τελείως διαφορετικό ορισμό για το τι σημαίνει "κομψό άρωμα", κάθε φορά που ρωτάμε μια Ελληνίδα celebrity ποιο είναι το αγαπημένο της, πάντα περιμένουμε μια διαφορετική απάντηση. Κι όμως υπάρχει ένα πολύ συγκεκριμένο άρωμα, το οποίο αν και δεν έχει γίνει ποτέ viral, φαίνεται πως αγαπάται ιδιαίτερα από τις Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους και η Έλενα Παπαρίζου.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Το δροσερό άρωμα που φορά από το σχολείο

Το αγαπημένο άρωμα της Έλενας Παπαρίζου

Το άρωμα το οποίο φορά εδώ και χρόνια η Έλενα Παπαρίζου είναι το κεχριμπαρένιο και ξυλώδες Élixir des Merveilles Eau de Parfum του οίκου Hermès. Με νότες από φλούδα πορτοκαλιού, κεχριμπάρι, καραμέλα, ζάχαρη βανίλιας, πατσουλί, κέδρο και σανδαλόξυλο είναι ένα ανατολίτικο άρωμα, που σίγουρα ξεχωρίζει.

Την αποκάλυψη σχετικά με το άρωμα που φορά η Έλενα Παπαρίζου έκανε η Ρούλα Ρέβη, όταν μίλησε για το αγαπημένο της Élixir des Merveilles Eau de Parfum σε παλαιότερη συνέντευξή της. "Από συζητήσεις ξέρω πως το ίδιο άρωμα φοράνε και πολλές γνωστές γυναίκες. Για παράδειγμα, η Έλενα Παπαρίζου, που το φοράει και αυτή χρόνια, μου είπε πως μύριζε τελείως διαφορετικά πάνω μου σε σχέση με τη δική της επιδερμίδα", είχε πει.

Από τη δική μας έρευνα, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως το εν λόγω άρωμα το φορούν όντως πολλές ακόμα Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Νίκη Κάρτσωνα και η Μπέττυ Μαγγίρα.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Το νέο αγαπημένο της άρωμα έιναι ό,τι πιο καλοκαιρινό θα μυρίσεις ποτέ