Follow us

Καφέ κηλίδες στην επιδερμίδα; Το serum που θα σε βοηθήσει να τις "εξαφανίσεις" είναι αυτό που λατρεύουν και οι Γαλλίδες

Ανακάλυψε τον Νο. 1 σε πωλήσεις ορό κατά των κηλίδων, ένα μπουκαλάκι του οποίου πωλείται κάθε 30'' παγκοσμίως.

caudalie

Οι καφέ κηλίδες και οι πανάδες στο δέρμα είναι ένα από τα πιο κοινά skincare issues που απασχολούν συνήθως γυναίκες, τόσο μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά και νεότερες που έχουν εκτεθεί στον ήλιο λίγο παραπάνω απ' όσο θα έπρεπε, ή έχουν γεννήσει πρόσφατα ή εμφανίζουν πανάδες λόγω υπερμελάγχρωσης. Στην πραγματικότητα, οι πανάδες και οι κηλίδες είναι ένα φαινόμενο πολύ συχνότερο απ' ότι φανταζόσουν και αφορά χιλιάδες γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικιακού γκρουπ.

Τι είναι οι καφέ κηλίδες στο δέρμα;

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Καταρχάς, τι είναι οι κηλίδες; Με τον όρο αυτό οι δερματολόγοι περιγράφουν καλοήθεις χρωματικές αλλοιώσεις του δέρματος, ανοιχτόχρωμες ή σκούρες, που εμφανίζονται σταδιακά συνήθως ως αποτέλεσμα φυσιολογικής ή πρόωρης γήρανσης του δέρματος, εξαιτίας της υπέρμετρης και χρόνιας έκθεσης στον ήλιο. Μπορούν επίσης να προκύψουν ύστερα από μια περίοδο φλεγμονής ή μια φάση ακμής, αλλά και σε περιπτώσεις που μια εγκυμονούσα αντιμετωπίζει θέματα μελάσματος (δηλαδή την κληρονομική προδιάθεση να αναπτύσσει σκουρόχρωμες κηλίδες στο δέρμα της, πράγμα αρκετά κοινό κατά τη διάρκεια της κύησης).

Εν ολίγοις, οι κηλίδες χωρίζονται σε 3 επιμέρους κατηγορίες:

#1. Στις κηλίδες από τον ήλιο και στις κηλίδες γήρανσης, που εμφανίζονται συνήθως μετά τα 40 - ή, στις περιπτώσεις υπερέκθεσης στον ήλιο, από μικρότερη ηλικία.

#2. Στις κηλίδες υπερμελάγχρωσης, που εμφανίζονται μετά από κάποια φάση φλεγμονής (ακμή, ουλές).

#3. Στις ορμονικές κηλίδες και το μέλασμα εγκυμοσύνης (μετά από εγκυμοσύνη, λήψη αντισυλληπτικών ή κάποια άλλη αγωγή).

Αντιμετώπιση

Ευτυχώς, η σύγχρονη κοσμητολογία έχει δημιουργήσει τα κατάλληλα προϊόντα για να καταπολεμήσει το συγκεκριμένο πρόβλημα, έτσι υπάρχει τρόπος να αντιμετωπίσεις την όψη των κηλίδων και όποιων δυσχρωμιών στην επιδερμίδα σου.

Το Radiance Serum Complexion Correcting από τη σειρά Vinoperfect της Caudalie είναι η (φυσική) απάντηση στο πρόβλημα. Σχεδιασμένος πίσω στο 2005, υπάρχει σχεδόν 20 χρόνια στην αγορά και είναι, φυσικά, ο αγαπημένος ορός των Γαλλίδων, μιας και είναι το Νο.1 serum σε πωλήσεις στη Γαλλία. Συνδυάζει την αποτελεσματικότητα με τη φυσικότητα και είναι η λύση για τις κηλίδες οποιασδήποτε προέλευσης, για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες. Η σύνθεσή του δεν προκαλεί φωτοευαισθησία ενώ, το καλύτερο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα από εγκυμονούσες ή γυναίκες που θηλάζουν.

Καφέ κηλίδες στην επιδερμίδα; Το serum που θα σε βοηθήσει να τις "εξαφανίσεις" είναι αυτό που λατρεύουν και οι Γαλλίδες

Πού οφείλει την αποτελεσματικότητά του;

Το κύριο συστατικό της σύνθεσης αυτού του best-seller προϊόντος είναι η Βινιφερίνη, ένα πατενταρισμένο από τα εργαστήρια της Caudalie δραστικό συστατικό. Αυτή η φυσική αντιοξειδωτική ουσία περιέχει πολυφαινόλες που βρίσκουμε στον χυμό του αμπελιού, ρυθμίζει τη διαδικασία του χρωματισμού και περιορίζει την υπερβολική παραγωγή μελανίνης. Έχει αποδειχτεί ότι η Βινιφερίνη αναστέλλει σημαντικά τη δράση της Τυροσινάσης, που ευθύνεται για την παραγωγή της μελανίνης. Το ανασταλτικό της αποτέλεσμα είναι 4 φορές υψηλότερο από αυτό του κοχικού οξέος και 62 φορές υψηλότερο από αυτό του ασκορβικού οξέος. Παράλληλα, η Βινιφερίνη είναι, αποδεδειγμένα, 62 φορές πιο αποτελεσματική από τη Βιταμίνη C, γεγονός που εξηγεί τα "μαγικά" της αποτελέσματα λάμψης.

caudalie

Note: H σειρά "Vinoperfect" της Caudalie παρέχει μια ολοκληρωμένη πρόταση προϊόντων που δρουν σε όλα τα επίπεδα εμφάνισης των χρωστικών κηλίδων και είναι ιδανικά για επιδερμίδες που εμφανίζουν ανομοιόμορφη όψη.

Επειδή όμως μια skincare ρουτίνα δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένη αν δεν δώσεις σημασία και στη φροντίδα των ματιών, η Caudalie προτείνει την (παράλληλη) χρήση της πιο πρόσφατης προσθήκης στη σειρά Vinoperfect, που δεν είναι άλλη από την Brightening Eye Cream. Μάλιστα, αν "υποφέρεις" από μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια (όπως και η πλειονότητα του πληθυσμού), θα την εκτιμήσεις σίγουρα.

caudalie

Η νέα Vinoperfect Brightening Eye Cream διορθώνει όλους τους τύπους κύκλων: μπλε, μωβ, καφέ και μαύρους. Ενυδατώνει και φωτίζει το περίγραμμα των ματιών ενώ έχει δοκιμαστεί κλινικά και οφθαλμολογικά σε όλους τους τύπους κύκλων.

caudalie

Info: Οι μπλε και μωβ κύκλοι, που ονομάζονται αγγειακοί, προκαλούνται από μια κακή μικροκυκλοφορία του αίματος, που αυξάνεται με την ηλικία, την κούραση και την έλλειψη ύπνου. Οι καφέ και μαύροι κύκλοι, που ονομάζονται μελαγχρωματικοί, είναι αποτέλεσμα της υπερβολικής παραγωγής μελανίνης, που ευθύνεται για την απόχρωση της επιδερμίδας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ