Follow us

Οι βιταμίνες που θα σου χαρίσουν την πιο ωραία επιδερμίδα που είχες ποτέ

Οι SOS βιταμίνες για το πιάτο, αλλά και τη skincare ρουτίνα σου.

MissBloom TEAM
5 street style looks από τη ΝYFW που θέλουμε να αναδημιουργήσουμε την άνοιξη Splash News / Ideal Images

Αν στόχος σου είναι να βελτιώσεις την υφή, αλλά και την όψη της επιδερμίδας σου, τότε σίγουρα θα έχεις μάθει πως οι βιταμίνες είναι ο πιο σημαντικός σύμμαχός σου. Ποιες είναι αυτές που θα πρέπει να βάλεις όμως στο πιάτο, αλλά και στην skincare ρουτίνα σου και πού θα τις βρεις;

Βιταμίνη Α

Η βιταμίνη Α βοηθά στην επιδιόρθωση των ιστών του δέρματος και μπορεί να προστατεύσει το δέρμα από βλάβες που προκαλούνται από τις ακτίνες UV και άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Η βιταμίνη Α προάγει επίσης την παραγωγή κολλαγόνου, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Τροφές πλούσιες σε βιταμίνη Α περιλαμβάνουν τις γλυκοπατάτες, τα καρότα, το σπανάκι και το λάχανο.

Βιταμίνη C

Η βιταμίνη C είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του δέρματος. Η ενσωμάτωση της βιταμίνης C στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε λαμπερή, ομοιόμορφη επιδερμίδα και να προστατέψετε το δέρμα σας από φθορές. Τροφές πλούσιες σε βιταμίνη C περιλαμβάνουν τα πορτοκάλια, τα ακτινίδια και το μπρόκολο.

Βιταμίνη Ε

Η βιταμίνη Ε βοηθά στη βελτίωση της υφής του δέρματος και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων. Όπως και η βιταμίνη C, έτσι και η βιταμίνη E, δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες. Η βιταμίνη Ε είναι επίσης γνωστή για τις ενυδατικές της ιδιότητες. Τροφές πλούσιες σε βιταμίνη Ε περιλαμβάνουν τα αμύγδαλα, το σπανάκι και το αβοκάντο.

Βιταμίνη F

Η βιταμίνη F δεν παράγεται από τον οργανισμό και πρέπει να λαμβάνεται μέσω διατροφής ή τοπικής εφαρμογής. Παίζει καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος, το οποίο βοηθά στην πρόληψη της ξηρότητας και του ξεφλουδίσματος. Επιπλέον, έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της ερυθρότητας και του ερεθισμού στο δέρμα. Η βιταμίνη F μπορεί επίσης να βοηθήσει στη βελτίωση της υφής του δέρματος και στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Τα skincare προϊόντα που πρέπει να δοκιμάσεις

Τα προϊόντα περιποίησης προσώπου της M Cosmetics είναι κατασκευασμένα με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες που χρειάζεται το δέρμα, καθώς και άλλα φυσικά συστατικά, όπως το βούτυρο καριτέ, που μπορεί να βοηθήσουν στην προώθηση ενός υγιούς, λαμπερού δέρματος. Ενσωματώνοντας τα προϊόντα περιποίησης προσώπου του brand στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας, μπορείτε να ενισχύσετε το δέρμα σας με τις απαραίτητες βιταμίνες και να του προσφέρετε τη φροντίδα που του αξίζει.

info
ww.mcosmetics.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ