Follow us

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Το αρωματικό λάδι σώματος στο οποίο ορκίζεται κάθε καλοκαίρι

Το μυστικό της για πιο σμιλευμένα και νεανικά πόδια.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου Instagram

Καθώς οι φούστες και τα φορέματα αποτελούν μέρος του καθημερινού στιλ της, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου έχει δημιουργήσει τη δική της body skincare ρουτίνα, έτσι ώστε η επιδερμίδα της να δείχνει καλά ενυδατωμένη και νεανική και τα πόδια της πιο σμιλευμένα και λαμπερά.

Βασιλική Μιλλούση | Το αγαπημένο της άρωμα έχει ακραία μεγάλη διάρκεια πάνω στο δέρμα

Το μυστικό της είναι το ίδιο με πολλών ξένων influencers άνω των 50, όπως η Grece Ghanem και η Renia Jaz: ένα ιριδίζον λάδι σώματος. Σε πρόσφατο Q&A, που έκανε στο προφίλ της στο Instagram, αποκάλυψε μάλιστα ποιο είναι το αγαπημένο της για τώρα το καλοκαίρι.

Όπως είπε, το go-to της είναι το Private Blanc Soleil Blanc Shimmering Body Oil του οίκου Tom Ford, καθώς λατρεύει το υπέροχο άρωμά του. Το εν λόγω λαδάκι, το οποίο δανείζεται το άρωμα του Soleil Blanc με νότες από πράσινο περγαμόντο, orange bitter, νεράτζι, φιστίκι και καρύδα, δημιουργεί ένα υπέροχο shimmering αποτέλεσμα, που κάνει κάθε εμφάνιση να δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Το νέο αγαπημένο της άρωμα είναι ό,τι πιο καλοκαιρινό θα μυρίσεις ποτέ

Director's Note: Εφάρμοσέ το τόσο στα πόδια, όσο και στα χέρια και το μπούστο σου για μια πράγματικά λαμπερή και νεανική εμφάνιση.

Δες το story της:

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Το αρωματικό λάδι σώματος στο οποίο ορκίζεται κάθε καλοκαίρι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ