Follow us

Shattered Layers | To νέο κούρεμα που χαρίζει πλούσιο όγκο σε κάθε τύπο μαλλιών

Μήπως ήρθε η ώρα να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο;

κούρεμα για όγκο Splash News/Ideal Image

Ανάμεσα σε κλασικά αγαπημένα haircuts, όπως οι αφέλειες και το καρέ, και trendy προτάσεις, όπως το "jellyfish cut" και το "octopus cut", είναι πραγματικά εξαιρετικά δύσκολο να επιλέξεις την επόμενη αλλαγή στα μαλλιά σου. Αν ψάχνεις για ένα διαχρονικό μεν, φρέσκο δε κούρεμα για όγκο, που δεν θα σε βγάλει πολύ από τη ζώνη ασφαλείας σου, αλλά θα ανανεώσει πλήρως την εμφάνισή σου, το' χουμε! Επίτρεψέ μας να σου συστήσουμε τα shattered layers:

McDonald's Bangs | Η νέα μεγάλη τάση που θα κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν πάρα πολύ πλούσια

Shattered Layers | Το νέο it κούρεμα για όγκο

Τα shattered layers είναι το νέο it κούρεμα για όγκο, το οποίο πρόσφατα έγινε viral στο TikTok. Πρόκειται για ένα πολύ κολακευτικό φιλαριστό cut, στο οποίο τα layers είναι τόσο διακριτικά, που ο διαχωρισμός τους δεν φαίνεται καν όταν τα μαλλιά είναι ακίνητα.

Σε αντίθεση με τα πιο δραματικά στιλ των περασμένων χρόνων (βλ. shag και mixie), τα shattered layers χαρίζουν ένα your-hair-but-better look. Φυσικά, κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν πιο πλούσια, ενώ τους χαρίζουν υπέροχη κίνηση.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του εν λόγω κουρέματος είναι ότι ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών, συμπεριλαμβανομένων των πιο λεπτών, ενώ κολακεύει εξαιρετικά και τις μπούκλες.

Slob | Αυτό είναι το πιο κομψό κούρεμα της φετινής άνοιξης

(Hair) styling time

Για να χαρίσεις στα μαλλιά σου ακόμα περισσότερο όγκο, μετά το λούσιμο στέγνωσέ τα και χρησιμοποίησε μια φαρδιά, στρογγυλή βούρτσα και το σεσουάρ για να δημιουργήσεις ένα blowout look. Διαφορετικά, άφησέ τα να στεγνώσουν φυσικά και ψέκασε ένα texturizing spray στα μήκη έτσι ώστε να ενισχύσεις την υφή τους και να δημιουργήσεις ένα πιο messy αποτέλεσμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ