Follow us

Bleu de Chanel | Ο Timothée Chalamet είναι ο νέος ambassador του εμβληματικού αντρικού αρώματος

Ένα "αληθινό" άρωμα για τον άντρα που είναι 100% ο εαυτός του.

MissBloom TEAM
Timothee Chalamet Courtesy of Chanel

Bleu de Chanel, ένα άρωμα για τον ανοιχτόμυαλο, τολμηρό άντρα που επιλέγει να σκέφτεται "ανοιχτά", και του οποίου η οπτική φτάνει πέρα από τον ορίζοντα. Ο 27χρονος Timothée Chalamet είναι ο νέος ambassador του αρώματος Bleu de Chanel, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του οίκου.

Ο Γαλλοαμερικανός ηθοποιός έχει κατακτήσει τα πλήθη διεθνώς παρά το νεαρό της ηλικίας του αλλά και το γεγονός ότι βρίσκεται ακόμα στην αρχή της καριέρας του. Επομένως, ήταν το ιδανικότερο πρόσωπο για να ενσαρκώσει το όραμα του αρώματος του οίκου, ενός αρώματος που απευθύνεται στον άντρα που είναι βαθιά και 100% ο εαυτός του κάθε στιγμή. Έναν άντρα που δεν περιορίζεται στα συνηθισμένα όρια που του επιβάλλει η ζωή αλλά αναζητά πέρα από αυτά, "βουτώντας" στο άγνωστο στην αναζήτηση νέων κόσμων που θα τον ανυψώσουν ακόμα περισσότερο.

Το Bleu de Chanel σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία του Timothée Chalamet με την Chanel ως επίσημο πρεσβευτή οποιουδήποτε brand μόδας ή καλλυντικού. Η επερχόμενη καμπάνια αποτελεί ορόσημο τόσο για τον Timothée Chalamet όσο και για τον οίκο Chanel, ανοίγοντας συγχρόνως νέους δρόμους για την κληρονομιά του Bleu de Chanel.

Η διαφημιστική καμπάνια Bleu de Chanel με πρωταγωνιστή τον δημοφιλή ηθοποιό, φωτογραφημένη από τον Mario Sorrenti, θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2023, ενώ το φθινόπωρο θα ακολουθήσει η κυκλοφορία της καμπάνιας της ταινίας, σκηνοθετημένης από τον Martin Scorsese.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ