Follow us

Τα 3 pro tips που θα χαρίσουν στο κραγιόν σου μεγαλύτερη διάρκεια και σταθερότητα

Έτσι θα κάνεις το κραγιόν σου να μένει στα χείλη όλο το βράδυ.

makeup Splash News / Ideal Image

Αν είσαι fan των κραγιόν, σίγουρα θα γνωρίζεις ότι πολλές φορές χρειάζεται ιδιαίτερη τεχνική για να μείνουν σταθερά και αναλλοίωτα στα χείλη μας - εκτός φυσικά αν μιλάμε για lip stains. Σε κάθε άλλη περίπτωση, το να χαρίσεις διάρκεια και σταθερότητα στο χρώμα του κραγιόν απαιτεί μια συγκεκριμένη διαδικασία.

Τα do's & don'ts του κόκκινου κραγιόν | Πώς θα το κάνεις να δείχνει ακαταμάχητο

Εμείς μάθαμε και συγκεντρώσαμε τα 3 pro tips που θα σου χαρίσουν τα πολυπόθητα χείλη "για φίλημα":

#1. Προσοχή στο περίγραμμα

Το περίγραμμα των χειλιών είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξεις τόσο για να μην ξεφύγει το χρώμα του κραγιόν από αυτά όσο και για να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο σαρκώδη, ιδίως αν θες να βάλεις κόκκινο χρώμα. Η συμβουλή μας είναι να ξεκινήσεις περιγράφοντας το τόξο των χειλιών με το μολύβι και έπειτα να συνεχίσεις με το υπόλοιπο περίγραμμα, έτσι ώστε να πετύχεις ένα πιο συμμετρικό και ακριβές αποτέλεσμα. Εάν πάλι δεν έχεις σταθερό χέρι ή απλά δεν θες να χρησιμοποιήσεις μολύβι χειλιών, μπορείς να απλώσεις πρώτα το κραγιόν σου και στη συνέχεια να περάσεις μόνο τις άκρες των χειλιών με το μολύβι, κάνοντας ελαφρύ blending ώστε να είναι πιο φυσικό και απαλό το αποτέλεσμα.

#2. Το trick με το μολύβι χειλιών

Ένα κόλπο για να κάνεις το κραγιόν σου να μείνει στη θέση του για ώρες, ακόμα κι αν θες να φορέσεις μάσκα, είναι το εξής: εφάρμοσε ένα μολύβι χειλιών στο ίδιο χρώμα με το κραγιόν που έχεις επιλέξει. Εφάρμοσέ το τόσο στο περίγραμμα όσο και στα χείλη. Πέρασε από πάνω ένα χαρτομάντιλο για να φύγει το πολύ χρώμα και επανάλαβε την ίδια διαδικασία άλλες 2-3 φορές. Τέλος, βάλε το κραγιόν σου και ξαναπέρασε το χαρτομάντιλο πάνω από τα χείλη σου. Η σταθερότητα του χρώματος θα σε εκπλήξει.

Beauty Editor suggests | 5 ανεξίτηλα, υγρά κραγιόν για σταθερό χρώμα στα χείλη από το πρωί έως το βράδυ

#3. Primer

Πολλές γυναίκες περνούν λίγο foundation πάνω από τα χείλη τους πριν την εφαρμογή του χρώματος για να έχει αυτό μεγαλύτερη διάρκεια. Με αυτόν τον τρόπο ωστόσο το χρώμα φεύγει πιο εύκολα. Προτίμησε τα ειδικά primers που προετοιμάζουν τα χείλη πριν την εφαρμογή του κραγιόν και λειτουργούν ουσιαστικά ακριβώς όπως και τα primers προσώπου. Εναλλακτικά, η απολέπιση και η καλή ενυδάτωση των χειλιών 20' πριν τα βάψεις θα εξασφαλίσει καλύτερη εφαρμογή του χρώματος αλλά και διάρκεια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ