Το αγαπημένο ρουζ της Μελίνας Νικολαΐδη είναι αυτό που γίνεται διαρκώς sold out παγκοσμίως

Το TikTok famous ρουζ που ευθύνεται για το χρώμα υγείας στα μάγουλά της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι ιδιαίτερα ενεργή στο TikTok τους τελευταίους μήνες με τα αγαπημένα της βίντεο να είναι αδιαμφισβήτητα τα GRWM, μέσω των οποίων δείχνει στους ακόλουθούς της το outfit αλλά και το makeup look της.

Ελληνίδες celebrities καλεσμένες σε γάμο | Τα "τολμηρά" χτενίσματα που συζητήθηκαν έντονα

Πρόσφατα, ανέβασε ένα νέο "get ready with me" βίντεο στο προφίλ της, μέσα από το οποίο μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ολόκληρη την καθημερινή ρουτίνα μας μακιγιάζ της. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή, ούσα ένα πολύ νέο και φρέσκο κορίτσι, δεν χρησιμοποιεί πολλά προϊόντα μακιγιάζ. Για την ακρίβεια, εφαρμόζει πολύ λίγο foundation για να πετύχει μία πιο ομοιόμορφη χρωματικά όψη, λίγο concealer κάτω από τα μάτια και μαύρη mascara. Το πιο σημαντικό προϊόν όμως στη ρουτίνα της, εκείνο που χαρίζει αυτό το τόσο όμορφο χρώμα υγείας στο πρόσωπό της, είναι το ρουζ της.

Η Βάσια Κωσταρά υιοθέτησε το μανικιούρ που κάνει ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση να δείχνει classy

Η Μελίνα Νικολαΐδη χρησιμοποιεί καθημερινά το υγρό ρουζ του brand της Selena Gomez, Rare Beauty, κι αν κρίνουμε από το βίντεο, αγαπά την απόχρωση Bliss. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά viral προϊόν, το οποίο μάλιστα γίνεται διαρκώς sold out κι αυτό γιατί έχει εξαιρετικά καλή απόδοση χρώματος και μεγάλη διάρκεια, ενώ έχει ένα φυσικό τελείωμα που μοιάζει σαν δεύτερο δέρμα.

Δες το βίντεο με όλο το καθημερινό μακιγιάζ της:

@meliina____

Cheers to Monday/ GRWM🤭

♬ original sound - melina