Η Ελένη Φουρέιρα έγινε κοκκινομάλλα | Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της 3 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

Δες το νέο hair look της λίγο πριν την επιστροφή της στην σκηνή και την έναρξη της καλοκαιρινής περιοδείας της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Ελένη Φουρέιρα, αφού έγινε για πρώτη φορά μητέρα λίγους μήνες πριν, είναι έτοιμη να επιστρέψει στη "δράση" με ένα νέο tour που έχει ενθουσιάσει τους fans της. Την ανακοίνωση, μάλιστα, των επερχόμενων shows της, την έκανε δημοσιεύοντας μία εντυπωσιακή αφίσα στην οποία τη βλέπουμε για πρώτη φορά με το νέο χρώμα μαλλιών της.

Ελληνίδες celebrities καλεσμένες σε γάμο | Τα "τολμηρά" χτενίσματα που συζητήθηκαν έντονα

Η τραγουδίστρια, άλλωστε, είναι από τις Ελληνίδες που δε διστάζουν να πειραματιστούν με την εμφάνισή τους, τολμώντας διαφορετικά κουρέματα και χρώματα μαλλιών. Με τις συχνές εναλλαγές τους καταφέρνει να προσαρμοστεί στα ευφάνταστα concepts των εμφανίσεών της και να ανανεώνει ολοκληρωτικά το look της, με το αποτέλεσμα πάντοτε να τη δικαιώνει.

Αυτή τη φορά η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να δοκιμάσει κάτι νέο στην εικόνα της και έτσι υιοθέτησε ένα φλογερό κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της. Η εν λόγω απόχρωση είναι αρκετά σκούρα και έτσι είναι πλήρως εναρμονισμένη με την επιδερμίδα και τα χρώματα της τραγουδίστριας.

Να επισημάνουμε ωστόσο, πως η Ελένη Φουρέιρα φοράει συχνά περούκες προκειμένου να μην ταλαιπωρεί τα φυσικά μαλλιά της με βαφές και edgy κουρέματα, και έτσι ίσως και το συγκεκριμένο hair look δεν αποκλείεται να είναι... προσωρινό.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου υιοθέτησε το πιο τολμηρό κούρεμα της καριέρας της