Follow us

Το πιο εντυπωσιακό hair show με την υπογραφή της Paul Mitchell

Οι κορυφαίοι στον χώρο της κομμωτικής Robert Cromeans και Stephen Moody βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί στην σκηνή και μαζί με την Mary Cromeans μάγεψαν το ελληνικό κοινό.

MissBloom TEAM
κομμωτης

Πανέμορφα μαλλιά με ξεχωριστά κουρέματα και εντυπωσιακά χρώματα παρουσιάστηκαν επί σκηνής και κέρδισαν τις εντυπώσεις στο γεμάτο θέατρο του ACS Athens – American Community Schools of Athens.

Το πιο εντυπωσιακό hair show με την υπογραφή της Paul Mitchell

Ο παγκόσμιος καλλιτεχνικός διευθυντής της John Paul Mitchell Systems®, ο χαρισματικός Robert Cromeans ένας από τους πιο δημιουργικούς showman του κλάδου, χάρισε στο κοινό μια αξέχαστη εμπειρία θέασης. Το πιο σημαντικό; Αποτέλεσε έμπνευση για τους επαγγελματίες κομμωτές που είχαν την ευκαιρία να μοιραστεί μαζί τους τις επιτυχημένες επιχειρηματικές στρατηγικές που ακολουθεί και ίδιος στις επιχειρήσεις του.

κομμωτης

Ο πολυβραβευμένος παγκόσμιος εκπαιδευτής Stephen Moody μετέδωσε το πάθος του και τις γνώσεις του για την τέχνη του κουρέματος και τις μεταμορφώσεις μαλλιών, παρουσιάζοντας νέες τεχνικές κουρέματος και styling επί σκηνής και δημιουργώντας μοναδικά looks.

κομμωτης

Η διεθνής εκπαιδεύτρια Mary Cuomo Cromeans μας ταξίδεψε στον κόσμο των χρωμάτων και των βαφών της Paul Mitchell, παρουσιάζοντας το νέο Bond Rx της Paul Mitchell, ένα ολοκληρωμένο σύστημα αναδόμησης των μαλλιών από μέσα προς τα έξω που εγγυημένα χαρίζει πιο υγιή και ανθεκτικά μαλλιά.

info
www.paulmitchell.gr
www.facebook.com/PaulMitchellHairCareGR
www.instagram.com/paulmitchellgreece

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ