Follow us

Bikini body | Θες να αποκτήσεις ενυδατωμένη και σφιχτή επιδερμίδα μέσα σε μόλις 10 μέρες; Ξέρουμε πώς!

Η Φωτεινή Τράκα σου δείχνει πώς θα αξιοποιήσεις τη σειρά περιποίησης σώματος NIVEA Q10 για άμεσα αποτελέσματα λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.

Φωτεινή Τράκα

Το περιβόητο "bikini body" είναι αυτό που επιδιώκουν οι περισσότερες γυναίκες λίγο πριν την έναρξη του καλοκαιριού και των διακοπών, ξεκινώντας σιγά σιγά όλες τις διαδικασίες για να φροντίσουν το σώμα τους, με ό, τι αυτό συνεπάγεται. Και η φροντίδα του σώματος δεν εμπεριέχει (απαραιτήτως) δίαιτες, ειδικές διατροφές και γυμναστική για απώλεια κιλών, μιας και κάθε σωματότυπος είναι όμορφος, όπως κι αν είναι, αρκεί να σε κάνει να νιώθεις και σένα όμορφα και άνετα. Το ζητούμενο εν προκειμένω είναι να περιποιηθείς το σώμα σου με τέτοιον τρόπο που θα αναδείξει τα καλύτερα σημεία σου, θα χαρίσει λάμψη και θρέψη στην επιδερμίδα σου αλλά και θα σε κάνει να νιώσεις αυτοπεποίθηση. Εάν ανήκεις στην παραπάνω κατηγορία και ενδιαφέρεσαι να μάθεις πώς ακριβώς θα το κάνεις σωστά, διαβάζεις το σωστό κείμενο!

Για αρχή, αυτό που χρειάζεται η επιδερμίδα μας είναι βαθιά θρέψη και ενυδάτωση, δύο καταστάσεις που θα τη βοηθήσουν να παραμείνει λεία και απαλή ακόμα και τις πιο ζεστές μέρες. Η Φωτεινή Τράκα, ένα από τα πιο "φρέσκα" κορίτσια στον χώρο της μόδας αυτή τη στιγμή, μάς αποκάλυψε πώς ακριβώς φροντίζει το σώμα της καθημερινά, κάθε στιγμή και σε κάθε περίσταση.

Αρχικά, ακολουθεί πιστά τον κανόνα της ενυδάτωσης και θρέψης που προαναφέραμε, μιας και γνωρίζει καλά τα οφέλη μιας καλά ενυδατωμένης επιδερμίδας. Κάθε πρωί λοιπόν, αφού ξυπνήσει και λίγο μετά το ντουζ, δεν ξεχνά να εφαρμόσει τη Body Lotion σύσφιξης Q10 Plus Vitamin C, τη λοσιόν σύσφιξης της NIVEA που είναι πλούσια σε δύο ισχυρά αντιοξειδωτικά: Q10 και βιταμίνη C. Η ενισχυμένη τους σύνθεση συσφίγγει την επιδερμίδα και βελτιώνει την ελαστικότητά της σε μόλις 10 ημέρες, ενώ παράλληλα προσφέρει 48ωρη ενυδάτωση.

Bikini body | Θες να αποκτήσεις ενυδατωμένη και σφιχτή επιδερμίδα μέσα σε μόλις 10 μέρες; Ξέρουμε πώς!

nivea

Τι γίνεται όμως με το μαύρισμα και το sunkissed χρώμα που όλες μας θέλουμε να αποκτήσουμε, αποφεύγουμε όμως την πολύωρη ηλιοθεραπεία; Η Φωτεινή, μια κοπέλα με πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, αποφεύγει να κάθεται στον ήλιο με τις ώρες, μιας και γνωρίζει καλά όλες τις βλαβερές επιπτώσεις του για το δέρμα. Η δική της λύση στο στάνταρ ερώτημα που όλες κάνουμε κάθε χρόνο (σ.σ. "πώς θα αποκτήσουμε λίγο χρώμα με φυσικό τρόπο, χωρίς να εκτεθούμε στον ήλιο") βρίσκεται στο Q10 Firming & Bronze. Ένα εκπληκτικό προϊόν που συσφίγγει την επιδερμίδα και ενεργοποιεί το (σταδιακό) μαύρισμα, ενώ παράλληλα την ενυδατώνει εντατικά χαρίζοντας μια διακριτική λάμψη.

nivea

Hint: Η Φωτεινή συνηθίζει να το απλώνει στα πόδια της αρκετή ώρα πριν βγει για ποτό, εξασφαλίζοντας έτσι ένα super glow που δείχνει υπέροχο με το μίνι φόρεμα και τα πέδιλά της.

nivea

Όσο για το night skincare routine που ακολουθεί, η Φωτεινή μας εκμυστηρεύτηκε ότι δεν αμελεί ποτέ την περιποίηση με λάδι σώματος, το οποίο απλώνει σε χέρια και πόδια για έξτρα θρέψη αλλά και σύσφιξη. Συγκεκριμένα, η ίδια δεν αποχωρίζεται ποτέ το Multi Power 7 in 1 Firming Body Oil της NIVEA με Q10, με έλαιο macadamia, έλαιο αβοκάντο & βαμβακέλαιο που συσφίγγει την επιδερμίδα σε μόλις 2 εβδομάδες και βελτιώνει αισθητά την ελαστικότητά της προσφέροντας παράλληλα εντατική θρέψη. Η απαλή και ελαστική αίσθηση στην επιδερμίδα είναι σούπερ απολαυστική ενώ το συγκεκριμένο λάδι είναι ιδανικό και για (χαλαρωτικό) μασάζ λίγο πριν τον ύπνο. Τέλος, βοηθά ιδιαίτερα και σε τυχόν ραγάδες που μπορεί να υπάρχουν σε πόδια, γλουτούς και κοιλιά.

nivea

Extra tip: Εάν θες έξτρα σύσφιξη στα "δύσκολα" σημεία (κοιλιά, μηρούς και γλουτούς), σου προτείνουμε τη NIVEA Multi Power 4 σε 1 Firming cream με Q10 και εκχύλισμα σόγιας που συσφίγγει την επιδερμίδα σε 2 εβδομάδες, ενισχύει την ελαστικότητά της, ενώ ενυδατώνει εντατικά για περισσότερες από 24 ώρες. Χαρίζει απαλή και ελαστική αίσθηση στην επιδερμίδα.

nivea

Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ