Follow us

Η Δέσποινα Βανδή βρήκε το μολύβι ματιών που κολακεύει όσο κανένα άλλο τα καστανά μάτια

Ίσως το πιο τολμηρό makeup look της τα τελευταία χρόνια.

Δέσποινα Βανδή Instagram

Ακόμα και οι φανατικές των κλασικών neutral smokey eyes, το καλοκαίρι ενδίδουν στην γοητεία των πιο χρωματιστών makeup looks. Ας πάρουμε για παράδειγμα την Δέσποινα Βανδή, η οποία πρόσφατα απαρνήθηκε το go-to eye look της για να υιοθετήσει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις μακιγιάζ της χρονιάς.

Καλεσμένη σε βάπτιση | Τα χτενίσματα που επιλέγουν ξανά και ξανά οι πιο stylish Ελληνίδες celebrities

Η Δέσποινα Βανδή βρήκε το μολύβι ματιών που κολακεύει όσο κανένα άλλο τα καστανά μάτια

Η Δε-Δε-Δέσποινα εμφανίστηκε στο Colourday Festival "Kick off Party 2023" φορώντας ένα street-style inspired outfit, το οποίο αποτελείτο από ένα ψηλόμεσο electric blue παντελόνι, μαύρο crop top, oversized μαύρο σακάκι, πράσινο clutch, ψηλοτάκουνες λευκές γόβες και chocker στο λαιμό. Εμπνεόμενη από το έντονο χρώμα του παντελονιού της, ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα top knot κι ένα μπλε eye look, που αναδείκνυε τα καστανά μάτια της.

Δέσποινα Βανδή

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε το βλέμμα της με μία έντονη γραμμή μαύρου eyeliner στο πάνω βλέφαρο κι αρκετές στρώσεις mascara, ενώ χάρισε το απαραίτητο pop of colour στο μακιγιάζ της με ένα μπλε/τιρκουάζ μολύβι στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων. Η τελική πινελιά δόθηκε με ένα φυσικό ρουζ κι ένα nude κραγιόν.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου | Το νέο αγαπημένο της άρωμα μυρίζει σαν καλοκαίρι στην Ιταλία

Κάπου εδώ αξίζει να σου θυμίσουμε πως τα έντονα χρώματα στα μάτια αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος, όπως απέδειξαν τα πιο πρόσφατα shows. Η νέα συλλογή της Anna Sui συνοδεύτηκε από ροζ-τιρκουάζ eye looks, ενώ pops of colour στα μάτια είδαμε και στο show του οίκου Carolina Herrera με το ροζ και το κίτρινο να είναι οι κυρίαρχες αποχρώσεις. Tο ροζ αγαπήθηκε όμως και από τον οίκο Palomo Spain, ο οποίος πρότεινε πιο messy, artistic eye looks.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ