Follow us

Καλεσμένη σε βάπτιση | Τα χτενίσματα που επιλέγουν ξανά και ξανά οι πιο stylish Ελληνίδες celebrities

Ελίνα Μπόμπα, Αθηνά Οικονομάκου, Βάσω Λασκαράκη, Χριστίνα Κοντοβά κ.ά.

χτένισμα για βάπτιση καλεσμένη Instagram

Με τη μία βάπτιση να διαδέχεται την άλλη όσο ο καιρός ζεσταίνει, δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να ξεμείνεις από ιδέες για το πώς να χτενίσεις τα μαλλιά σου. Ευτυχώς οι Ελληνίδες celebrities τα τελευταία χρόνια μας έχουν γεμίσει με έμπνευση μέσα από τις δικές τους εμφανίσεις, με την κάθε μία να προτείνει το δικό της χτένισμα για βάπτιση για καλεσμένη. Ιδού τα 5 που επιλέγουν ξανά και ξανά:

Χτένισμα για βάπτιση καλεσμένη | Οι αγαπημένες επιλογές των Ελληνίδες stars

Casual Waves

Οι χαλαροί κυματισμοί στα μαλλιά είναι αδιαμφισβήτητα το πιο αγαπημένο χτένισμα για βάπτιση για καλεσμένη των celebrities. Αποτελεί το go-to hairstyle της Αθηνάς Οικονομάκου σε κάθε βάπτιση, συνδυασμένο με ένα midi φόρεμα σε ζωηρό χρώμα...

...όπως έχει αποδείξει σε περισσότερες από μία περιπτώσεις.

Το ίδιο χτένισμα επέλεξε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη βάπτιση της κόρης της Δήμητρας Λαζαράτου, συνδυάζοντάς το με ένα δαντελένιο set.

Το εν λόγω χτένισμα ταιριάζει και σε κοντά μαλλιά, όπως απέδειξε η Χριστίνα Κοντοβά με την εμφάνισή της στη βάπτιση της κόρης της Αθηνάς Οικονομάκου, Σιέννας-Ηλέκτρας.

Μια πιο polished εκδοχή του ίδιου χτενίσματος, που φλερτάρει με τη vague, επέλεξε η Ελίνα Μπόμπα για τη βάπτιση των ανηψιών της, Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη.

Καλεσμένη σε βάπτιση | Τα ωραιότερα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις αν έχεις καρέ μαλλιά

Sleek Straight Hair

Καλεσμένη σε βάπτιση | Τα χτενίσματα που επιλέγουν ξανά και ξανά οι πιο stylish Ελληνίδες celebrities

Tα ίσια sleek hair looks δείχνουν πάντα chic κι έτσι αποτελούν μία από τις πλέον αγαπημένες επιλογές των celebrities. Η Μαρία Ναυπλιώτου απέδειξε τη διαχρονική κομψότητά τους στη βάπτιση του γιου του Κωνσταντίνου Γαβαλά και της Ελευθερίας Κοντογεώργη...

...ενώ η Χριστίνα Κοντοβά κατέφυγε στο αγαπημένο της straight bob hair look για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της στη βάπτιση της κόρης της Δήμητρας Λαζαράτου και του Μιχάλη Σταθάτου.

Fancy Hair Accessory

Αν θέλεις για την περίσταση να χαρίσεις έναν έξτρα αέρα glam στο καθημερινό χτένισμά σου, ακολούθησε το παράδειγμα της Χριστίνας Κοντοβά στη βάπτιση του γιου της Αθηνάς Οικονομάκου, διακοσμώντας τα μαλλιά σου με ένα fancy αξεσουάρ, όπως μια κορδέλα, ένα φιόγκο ή ένα λαμπερό clip.

Βαφτίζεις τον γιο ή την κόρη σου; Τα χτενίσματα που επέλεξαν οι Ελληνίδες celebrities όταν ήταν στη θέση σου

Half Up Half Down

Σε εσένα που αναζητάς ένα ρομαντικό χτένισμα για βάπτιση για καλεσμένη, θα προτείνουμε ένα all time classic half up half down. Αυτό ήταν το χτένισμα που επέλεξε η Βάσω Λασκαράκη στη βάπτιση της κόρης της Αθηνάς Οικονομάκου το 2022...

χτένισμα για βάπτιση καλεσμένη

...η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στη βάπτιση της κόρης της Όλγας Φαρμάκη και του Σταύρου Μαντόπουλου...

χτένισμα για βάπτιση καλεσμένη

...αλλά και η Κατερίνα Στικούδη στη βάπτιση της κόρης της Κατερίνας Τσάβαλου, αποδεικνύοντας πως παρά τον girly χαρακτήρα του, ταιριάζει σε κάθε στιλ.

Casual Updo

Ηλιάνα Χρυσικοπούλου

Τα updos ήταν, είναι και θα είναι μία από τις πιο κομψές επιλογές που μπορείς να κάνεις σε ένα επίσημο event. Καθώς οι βαπτίσεις είναι συνήθως πρωί ή νωρίς το απόγευμα, σου προτείνουμε για την περίσταση να υιοθετήσεις ένα πιο casual updo, όπως αυτό που υιοθέτησε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου στη βάπτιση της κόρης της Δήμητρας Λαζαράτου.

Ένα ελαφρώς πιο polished bun πρότεινε η Μαίρη Συνατσάκη με την εμφάνισή της στη βάπτιση του γιου της Αθηνάς Οικονομάκου το 2019.

Θα γίνεις νονά; Τα χτενίσματα που επιλέγουν ξανά και ξανά οι πιο στιλάτες Ελληνίδες celebrities

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ