Follow us

Clean Beauty Rituals | Τα φυσικά, ελληνικά προϊόντα ομορφιάς που θα σε γεμίσουν ευεξία

Ακολούθησε ένα ritual χαλάρωσης με τα προϊόντα Athonites που έχουν τις ρίζες τους στο όρος Άθως.

MissBloom TEAM
skin iStock

Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας μαζί με το αναπόφευκτο στρες που προκαλείται στις περισσότερες από εμάς, αλλά και τις περίεργες εναλλαγές του καιρού έχουν πολλές φορές αντίκτυπο στην επιδερμίδα μας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι πιθανόν να τη νιώθεις κουρασμένη, θαμπή, με εμφανή έλλειψη λάμψης. Ποια είναι η λύση; Να χαρίσεις στον εαυτό σου ένα χαλαρωτικό self-pampering στο τέλος κάθε ημέρας, αλλά και λίγο χρόνο για να χαλαρώσεις και να ανασυγκροτηθείς. Τα καλλυντικά που χρησιμοποιούμε εμείς οι γυναίκες για να το πετύχουμε αυτό παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε όλα τα παραπάνω, ενώ ένα πιο εντατικό beauty ritual είναι αναγκαίο αν θέλουμε να νιώσουμε αναζωογονημένες.

Η νέα ελληνική μάρκα Skincare & Wellness, Athonites, με clean συνθέσεις από βιολογικά εκχυλίσματα και υδατικό έγχυμα από το Όρος Άθως κατανοεί απόλυτα την καθημερινή ανάγκη για χαλάρωση μυαλού και σώματος και το αποδεικνύει μέσω των προϊόντων της και των άκρως απολαυστικών υφών της.

Το brand Athonites παρέχει μια μεγάλη ποικιλία από "καθαρά", skincare προϊόντα που στόχο τους έχουν όχι μόνο να σε χαλαρώσουν αλλά και να χαρίσουν μια ανεπανάληπτη λάμψη στην επιδερμίδα σου. Έτσι, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στα Cleanse & Comfort Face Oil, Cleanse & Purify Gentle Face Foam, Protect & Rescue Precious Oil Face & Neck, Restore & Revitalize 24H Moisturizing Face Cream, Anti-Fatigue & Restore Eye Cream, που είναι κρέμες και έλαια προσώπου που θα κάνουν πραγματική διαφορά στο πρόσωπό σου - και στο beauty ritual που θα ακολουθήσεις.

Clean Beauty Rituals | Τα φυσικά, ελληνικά προϊόντα ομορφιάς που θα σε γεμίσουν ευεξία

Ανακαλύψτε περισσότερα στο www.athonites.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ