Follow us

Τέλος τα μακριά μαλλιά για την Ήβη Αδάμου | Το νέο καρέ hair look της είναι ό,τι πιο hot τώρα

Η μεγάλη και τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της Ήβης Αδάμου, που μας ενθουσίασε.

MissBloom TEAM
Ήβη Αδάμου Instagram

Φέτος έχουμε δει περισσότερες γυναίκες από ποτέ να υιοθετούν κοντά κουρέματα και να απαρνιούνται τα, άλλοτε πιο δημοφιλή, μακριά μαλλιά. Σε παγκόσμιο επίπεδο, celebrities όπως η Hailey Biber και η Zendaya, ενώ σε ελληνικό έδαφος, η Βάσω Λασκαράκη και η Λάουρα Νάργες είναι μερικές από εκείνες που πρόσφατα υιοθέτησαν καρέ κουρέματα, και δικαιώθηκαν πλήρως. Σε αυτή τη μεγάλη ομάδα γυναικών, έρχεται να προστεθεί τώρα και η Ήβη Αδάμου.

Η Βάσω Λασκαράκη με νέο hair look | Το καρέ κούρεμα που την ανανέωσε

Η τραγουδίστρια, την οποία ανέκαθεν θυμόμαστε με πλούσια μαλλιά που -ανά περιόδους- έφταναν ακόμη και στη μέση της, "τόλμησε" τη μεγάλη αλλαγή και δοκίμασε για πρώτη φορά ένα κοντό κούρεμα.

Συγκεκριμένα, το νέο hair look της πρόκειται για ένα ultra chic καρέ που φτάνει μέχρι πάνω από τους ώμους της. Η σύζυγoς του Μιχάλη Κουϊνέλη θέλησε να μοιραστεί αυτό το "update" στην εμφάνισή της, με μία σειρά από φωτογραφίες, που ενθουσίασαν τους fans της.

Γνωρίζοντας, φυσικά, πως αρκετές γυναίκες στον χώρο του θεάματος εμπιστεύονται συχνά περούκες και extensions προκειμένου να "φρεσκάρουν" το look τους, χωρίς να ταλαιπωρήσουν τα φυσικά μαλλιά τους, δεν αποκλείεται αυτό το hair style να είναι κάποια προσωρινή περούκα, και όχι κούρεμα. Όπως και να έχει, αυτή η αλλαγή κολακεύει την Ήβη Αδάμου στο 100%.

Το καλοκαιρινό χρώμα κραγιόν που δεν θα σταματήσουμε να φοράμε φέτος, σύμφωνα με την Ελένη Μενεγάκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ