Follow us

Το μυστικό για το πιο κολακευτικό νυφικό μανικιούρ που ελάχιστες νύφες γνωρίζουν

Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά.

νυφικά νύχια Istock Photo

Αν είναι μία φορά δύσκολο να διαλέξεις τι μανικιούρ θα κάνεις μια απλή μέρα, φαντάσου πόσο δύσκολο είναι την ημέρα του γάμου σου. Διαλέγεις ένα κλασικό μανικιούρ ή τολμάς πιο trendy νυφικά νύχια; Η τεράστια ποικιλία διαφορετικών σχεδίων που μπορείς να βρεις στο διαδίκτυο είναι πολύ εύκολο να σε μπερδέψει -το ξέρουμε. Στην πραγματικότητα όμως είναι πολύ εύκολο να διαλέξεις το πιο κολακευτικό κι όμορφο μανικιούρ. Αρκεί να προσέξεις μια πολύ μικρή λεπτομέρεια...

Τα 10 μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι νύφες με τα μαλλιά τους

Το "άγνωστο" μυστικό για τέλεια νυφικά νύχια

Σύμφωνα με τη βασιλική manicurist Marina Sandoval, η οποία μάλιστα κρύβεται πίσω από τα νυφικά νύχια της Kate Middleton, το κλειδί για ένα τέλειο μανικιούρ είναι να ταιριάξεις το σχήμα των νυχιών σου με το δαχτυλίδι αρραβώνα σου. Επίτρεψέ μας να σου εξηγήσουμε...

Ένα από τα πιο δημοφιλή δαχτυλίδια αρραβώνων είναι το princess cut, δηλαδή εκείνο που είναι απόλυτα συμμετρικό και τετράγωνο. Το ιδανικό σχήμα νυχιών για αυτό είναι -καλά το μάντεψες!- το τετράγωνο.

Αν το δαχτυλίδι αρραβώνα σου είναι στρογγυλό ή οβάλ, λίμαρε τα νύχια σου σε στρογγυλό ή οβάλ σχήμα αντίστοιχα.

Το ιδανικό σχήμα νυχιών για τα pear cut δαχτυλίδια, δηλαδή εκείνα που θυμίζουν δάκρυ, είναι το stiletto ή το αμυγδαλωτό.

Αν το δαχτυλίδι σου είναι emerald cut, δηλαδή αν το διαμάντι του είναι ορθογώνιο, επίλεξε squoval νυφικά νύχια, δηλαδή τετράγωνα με στρογγυλεμένες άκρες.

Kαλεσμένη σε γάμο | 5 λάθη που καταστρέφουν την εμφάνισή σου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ