Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου με το σούπερ καλοκαιρινό χρώμα νυχιών που θα "φορεθεί" όσο τίποτα άλλο φέτος

Φωτεινό και λαμπερό, κολακεύει όλες τις επιδερμίδες.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου Instagram

Κομψά nudes και cute pastels, χαρούμενα ροδακινί αλλά και κλασικά κόκκινα, δεν υπάρχει κάποιο χρώμα μανικιούρ που να μην έχουμε αντιγράψει από την Κατερίνα Καινούργιου, που τα έχει υιοθετήσει όλα και μάς εμπνέει κάθε φορά με τις επιλογές της. Άνετα θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την παρουσιάστρια ως την απόλυτη nail queen, αφού όποια απόχρωση ή nail art δοκιμάσει, της πηγαίνουν άψογα.

Τα 3 πιο hot χρώματα πεντικιούρ της σεζόν που επιλέγουν συνέχεια 10 Ελληνίδες celebrities

Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια θέλησε να καλωσορίσει το καλοκαίρι με την πιο φωτεινή απόχρωση που υπάρχει, που δεν είναι άλλη από το bold yellow. Χαρούμενο και λαμπερό, το κίτρινο ανήκει στις κλασικές καλοκαιρινές επιλογές, απλά μέχρι πρότινος είχε την τιμητική της η παστέλ εκδοχή του. Η Κατερίνα Καινούργιου ωστόσο έκανε τη διαφορά, επιλέγοντας ένα πιο σκούρο κίτρινο, που όμως ταίριαξε απόλυτα με τον τόνο της επιδερμίδας της, ενώ έδειξε απόλυτα συμβατό με την εποχή - και τα ανάλαφρα φορέματά της.

Το καλοκαιρινό χρώμα κραγιόν που δεν θα σταματήσουμε να φοράμε φέτος, σύμφωνα με την Ελένη Μενεγάκη

Αν θες λοιπόν να κάνεις τη διαφορά με το μανικιούρ σου και να ξεφύγεις λίγο από την πεπατημένη, το κίτρινο είναι η τέλεια επιλογή.

Δες πώς ακριβώς δείχνει:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ