Follow us

Τα 3 πιο hot χρώματα πεντικιούρ της σεζόν που επιλέγουν συνέχεια 10 Ελληνίδες celebrities

Οι Βίκυ Καγιά, Χριστίνα Μπόμπα και Αθηνά Οικονομάκου, μεταξύ άλλων, φαίνεται ότι επιμένουν σε ένα συγκεκριμένο χρώμα για το πεντικιούρ τους.

Δούκισσα Νομικού Instagram

Όσο σημαντικό είναι το μανικιούρ για να δείξει μια εμφάνιση ολοκληρωμένη, άλλο τόσο (και ίσως πιο σημαντικό) είναι και το πεντικιούρ. Τα περιποιημένα άκρα εξάλλου κάνουν τη διαφορά και μπορούν ακόμα και να αναδείξουν (ή να "χαντακώσουν") ένα outfit.

It's Pedi Τime | 5+1 hot χρώματα νυχιών για τις πρώτες βόλτες με τα ανoιξιάτικα mules σου

Διανύοντας τον τελευταίο μήνα της άνοιξης, ο Μάιος είναι το τέλειο timing για να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τα χρώματα πεντικιούρ που θα υιοθετήσεις το προσεχές διάστημα. Τώρα άλλωστε ξεκινάμε να φοράμε δειλά-δειλά και τα πρώτα mules και peep-toes, οπότε θέλουμε τα άκρα μας να δείχνουν πάντοτε περιποιημένα.

Summer foot care | 3 DIY μάσκες ποδιών για βελούδινα άκρα

Πέρα από τη σωστή φροντίδα και περιποίηση που οφείλεις να δείξεις στις φτέρνες σου, ιδίως αν είναι σκασμένες, το χρώμα βερνικιού που θα επιλέξεις παίζει εξίσου τον ρόλο του για ένα άψογο αποτέλεσμα.

Δες εδώ πώς να αποκτήσεις λεία, απαλά πέλματα με 4 απλές κινήσεις

Εμείς αναζητήσαμε μερικές διάσημες Ελληνίδες celebrities για να αντλήσουμε έμπνευση από τα δικά τους nail looks και παρατηρήσαμε ότι 3 μόνο αποχρώσεις κυριαρχούσαν στο πεντικιούρ των περισσότερων. Με λίγα λόγια, τα 3 (hot) χρώματα που φάνηκε να επιλέγει η πλειονότητα των celebrities ήταν το λευκό ή εκρού, το φλογερό κόκκινο και το καφέ. Μάλιστα, το λευκό και όλοι οι υποτόνοι του (γαλακτερό, εκρού, ροζ-λευκό, creme) είναι το πιο δημοφιλές χρώμα, αφού το είδαμε σε πάνω από 5 διάσημες Ελληνίδες.

Ποιες celebrities επέλεξαν το λευκό - εκρού;

Οι Χριστίνα Μπόμπα, Αθηνά Οικονομάκου και Δούκισσα Νομικού ήταν μερικές μόνο από τις celebrities που επέλεξαν το λαμπερό λευκό για το μανικιούρ τους, ενώ η Βάσια Κωσταρά με την Κατερίνα Καινούργιου έκαναν ένα διακριτικό υπόλευκο ροζ που έδειξε όμως εξίσου λαμπερό.

Ποιες επέλεξαν το κόκκινο;

Η Φαίη Σκορδά και η Δανάη Μπάρκα έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο κλασικό και πολύ σέξι κόκκινο.

Ποια επέλεξε το καφέ;

Η Βίκυ Καγιά έκανε και πάλι τη διαφορά επιλέγοντας ένα σκούρο καφέ για τα νύχια των ποδιών της, μια απόχρωση που βρισκόταν στις top επιλογές ολόκληρο το φθινόπωρο και τον χειμώνα, δείχνει όμως εξίσου ωραία και την άνοιξη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ