Follow us

Ζέτα Μακρυπούλια | Το "ασυγχώρητο" beauty λάθος της που δεν πρέπει ποτέ να κάνεις κι εσύ

Δώσε μεγάλη προσοχή σε όσα θα διαβάσεις.

MissBloom TEAM
Ζέτα Μακρυπούλια Instagram

Κοντά στη θάλασσα αγαπά να περνά τα Σαββατοκύριακα και τα τριήμερα της άνοιξης και του καλοκαιριού η Ζέτα Μακρυπούλια κι ενώ εκτιμάμε πολύ το πόσο αληθινή είναι στα social media, δεν μπορούμε παρά να παρατηρήσουμε στις φωτογραφίες πως διέπραξε ένα από τα μεγαλύτερα "εγκλήματα" στον κόσμο της ομορφιάς.

Η συνήθεια που μειώνει τις ρυτίδες πιο αποτελεσματικά από μια αντιγηραντική κρέμα

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της μια σειρά φωτογραφιών από τις εξορμήσεις της στη φύση, στις οποίες φαίνεται ξεκάθαρα πως έχει πάθει ηλιακό έγκαυμα, καθώς το πρόσωπό της είναι κατακόκκινο. Δεν είμαστε οι μόνες που το παρατήρησαν. Πολλές από τις διάσημες φίλες της έσπευσαν να το σχολιάσουν με την Ρούλα Ρέβη να γράφει "Σε αγαπάμε, βάλε αντηλιακό Ζετα" και την Ευγενία Σαμαρά να λέει "Σε αγαπώ μικρή μου Σουηδέζα".

Σε όλες μας έχει συμβεί να υποτιμήσουμε τη δύναμη του ήλιου κάποια στιγμή και να καούμε. Ο "φόβος" ενός ηλιακού εγκαύματος δεν είναι όμως ο μόνος που θα πρέπει να σε παρακινήσει να φοράς αντηλιακό. Το ήξερες ότι η καθημερινή έκθεση- ακόμη και τις μέρες με συννεφιά- στην υπεριώδη ακτινοβολία χωρίς προστασία, ευθύνεται άλλωστε, περισσότερο από την ηλιοθεραπεία, για το 80% των σημαδιών γήρανσης στην επιδερμίδα; Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η έκθεση στον ήλιο χωρίς προστασία μπορεί φυσικά να προκαλέσει και καρκίνο του δέρματος.

7 αντηλιακά στικ που κάνουν την προστασία από τον ήλιο παιχνιδάκι

Καλές οι αντιγηραντικές κρέμες και οι ενέσιμες θεραπείες, αλλά η πιο "έξυπνη" κίνηση ομορφιάς που μπορείς να κάνεις είναι να ολοκληρώνεις τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου με την εφαρμογή του αντηλιακού. Μάλιστα, σύμφωνα με την KORRES θα πρέπει να το ανανεώνεις μία ώρα μετά την πρώτη εφαρμογή κι έπειτα κάθε δύο ώρες. Η συμβουλή μας; Έχε πάντα μαζί σου ένα αντηλιακό στικ ή σπρέι ή ακόμα και μία πούδρα με SPF για γρήγορα touch ups.

Αντηλιακό με χρώμα αντί για foundation | Ένας πολύ καλός λόγος για να το προτιμήσεις

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ