Follow us

Οι καλύτερες αντηλιακές πούδρες για προστασία από τον ήλιο και ματ αποτέλεσμα

Ο πιο εύκολος τρόπος να ανανεώσεις το αντηλιακό μέσα στη μέρα, αλλά και να φρεσκάρεις το μακιγιάζ σου.

αντηλιακή πούδρα Istock Photo

Θέλεις να προσφέρεις στην επιδερμίδα σου μια έξτρα ασπίδα προστασίας απέναντι στον ήλιο; Ή μήπως ψάχνεις έναν εύκολο τρόπο να ανανεώνεις το αντηλιακό σου μέσα στη μέρα; Σε κάθε περίπτωση, μία αντηλιακή πούδρα αποτελεί τη must προσθήκη στο νεσεσέρ σου, αφού όχι μόνο θα προστατεύσει από τη φωτογήρανση, τα εγκαύματα και τον καρκίνο, αλλά θα χαρίσει κι ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στην επιδερμίδα (αν έχει χρώμα φυσικά) και ματ αποτέλεσμα. Δες παρακάτω τις δικές μας αγαπημένες:

7 αντηλιακά στικ που κάνουν την προστασία από τον ήλιο παιχνιδάκι

Director's Note: Θυμήσου ότι η αντηλιακή πούδρα δεν θα πρέπει να είναι η βασική μέθοδος προστασίας από τον ήλιο. Ξεκίνησε τη μέρα σου εφαρμόζοντας μία αντηλιακή κρέμα κι έπειτα χρησιμοποίησε την αντηλιακή πούδρα αντί της κλασικής, απλής πούδρας ή κατά τη διάρκεια της μέρας για touch ups στο αντηλιακό, αλλά και το μακιγιάζ σου.

Director's Choice | Οι καλύτερες αντηλιακές πούδρες για ματ αποτέλεσμα

Sun 365 Sun Compact Cream SPF30, Lancaster

Sun 365 Sun Compact Cream SPF30, Lancaster

 Η απαλή, κρεμώδης υφή της Sun 365 Sun Compact Cream SPF30 την καθιστά κατάλληλη ακόμα και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Προστατεύει από τον ήλιο και τις περιβαλλοντικές φθορές, ενώ παράλληλα κάνει την επιδερμίδα να ακτινοβολεί.

Minerale High Protection Tinted Compact SPF50,  Avène (στα φαρμακεία)

Minerale High Protection Tinted Compact SPF50, Avène (στα φαρμακεία)

Ιδανικό για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, δέρματα επιρρεπή σε εγκαύματα, μη ανεκτικά δέρματα στα χημικά φίλτρα και τα αρώματα και ευαισθητοποιημένα δέρματα, το Minerale High Protection Tinted Compact SPF50 είναι εύκολο στην εφαρμογή, χαρίζει ομοιόμορφο τόνο, ενώ καταπραΰνει την επιδερμίδα χάρη στο Ιαματικό Νερό της Avène, που περιέχει.

 

Sunforgettable Total Protection Sheer Matte SPF 30 Sunscreen Brush, Colorscience

Sunforgettable Total Protection Sheer Matte SPF 30 Sunscreen Brush, Colorscience

Αυτό το ελαφρύ αντηλιακό σε μορφή πούδρας απορροφά την περίσσεια λιπαρότητας και ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων, αφήνοντας το δέρμα καθαρό και ανανεωμένο. Σχεδιασμένο με την τεχνολογία Enviroscreen®, παρέχει πλήρη περιβαλλοντική προστασία για λιπαρά και επιρρεπή σε ατέλειες δέρματα με μία εύκολη και άνετη εφαρμογή ακόμα κι εν κινήσει.

High Photo Ageing Protection Compact Powder SPF30, Seventeen Cosmetics

High Photo Ageing Protection Compact Powder SPF30, Seventeen Cosmetics

Η αντηλιακή πούδρα της Seventeen Cosmetics παρέχει υψηλή προστασία από την φωτογήρανση και χαρίζει άψογη, ματ επιδερμίδα, παραμένοντας αδιάβροχη στο νερό και τον ιδρώτα.

UV Protective Compact Foundation SPF30, Shiseido

UV Protective Compact Foundation SPF30, Shiseido

Με ανάλαφρη σύνθεση και σε βολική compact μορφή, η αντηλιακή πούδρα της Shiseido απλώνεται ομοιόμορφα χαρίζοντας ένα ματ φυσικό τελείωμα, το οποίο παραμένει αναλλοίωτο για ώρες.

(Re)Setting 100% Mineral Powder Sunscreen SPF30 PA+++, Supergoop (sephora.gr)

(Re)Setting 100% Mineral Powder Sunscreen SPF30 PA+++, Supergoop (sephora.gr)

Το (Re)Setting 100% Mineral Powder Sunscreen SPF30 PA+++ σταθεροποιεί το μέικ απ, λειαίνει την όψη της επιδερμίδας, εξουδετερώνει τη γυαλάδα χαρίζοντας ματ όψη και προσφέρεται για εύκολη ανανέωση του SPF καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Photo Ageing Protection Compact Powder SPF30, Radiant Professional

Photo Ageing Protection Compact Powder SPF30, Radiant Professional

Η τεχνολογικά εξελιγμένη φόρμουλα της πούδρας Photo- Ageing Protection SPF 30, χάρη στον συνδυασμό αντηλιακών φίλτρων και βιο κεραμικής ασπίδας (PHYCOCORAIL) προστατεύει την επιδερμίδα από την βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία (IR – UVA – UVB). Επιπλέον χάρη στην τεχνολογία lipids membrane protection, αποτρέπει από την ξηροδερμία και καταπολέμα τις ρυτίδες, τις σκούρες κηλίδες και τις πανάδες ενώ παράλληλα δίνει τέλεια ματ κάλυψη όλη μέρα.

Fotoprotector ISDIN UV Mineral Brush SPF50+, ISDIN (στα φαρμακεία)

Fotoprotector ISDIN UV Mineral Brush SPF50+, ISDIN (στα φαρμακεία)

Η αντηλιακή πούδρα με SPF50+ της ISDIN προσφέρει προστασία από το μπλε φως και την περιβαλλοντική ρύπανση και μειώνει ορατά τις ρυτίδες χάρη στους διαθλαστές φωτός και το δέρμα δείχνει απαλό. Χάρη στο πινέλο της είναι ιδανική για χρήση ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ για ανανέωση του αντηλιακού κατά τη διάρκεια της μέρας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ