Follow us

Ξέχνα το κόκκινο και το κοραλί | Αυτό είναι το νέο it χρώμα νυχιών του καλοκαιριού

Δεν το λέμε (μόνο) εμείς, αλλά όλες οι διάσημες fashionistas.

χρώμα νυχιών καλοκαίρι Splash News/Ideal Image

Καλά τα shows και οι προτάσεις των σχεδιαστών, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι οι πραγματικές τάσεις "γεννιούνται" στα social media και το street style. Τρανή απόδειξη αποτελούν τα blueberry milk nails, το νέο it χρώμα νυχιών του καλοκαιριού.

Φυσικό μπότοξ | 3 αποδεδειγμένοι τρόποι να μειώσεις τα σημάδια γήρανσης χωρίς ενέσιμα

To νέο it χρώμα νυχιών για φέτος το καλοκαίρι

Το πιο hot χρώμα νυχιών για φέτος το καλοκαίρι είναι ένα πολύ όμορφο, "κρεμώδες" θαλασσί, που σε αντίθεση με το mint που μεσουρανούσε τη δεκαετία του 2010, φλερτάρει πιο πολύ με το γκρι παρά με το πράσινο. Πρόκειται για ένα πολύ κομψό, ημιδιάφανο χρώμα, που είναι σίγουρα πιο fun από τα milk bath nails που βλέπαμε πολύ τους προηγούμενους μήνες, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα έντονο.

Η τάση ταιριάζει σε όλα τα μήκη και σχήματα νυχιών, ενώ κολακεύει όλους τους τόνους επιδερμίδας, από τον πιο σκούρο μέχρι τον πιο ανοιχτό. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ταιριάζει με όλα τα στιλ, ενώ δείχνει πολύ όμορφη τόσο στα χέρια, όσο και στα πόδια.

Τα κοντά κουρέματα που κάθε γυναίκα με σπαστά μαλλιά πρέπει να δοκιμάσει

Τα blueberry milk nails έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα τις τελευταίες εβδομάδες, τόσο από το fashion crowd, όσο κι από τις celebrities. Ιδού μερικές από εκείνες που έχουν υιοθετήσει την τάση, προσφέροντας άπλετο nail inspo:

Sabrina Carpenter

Zendaya

Dua Lipa

Sophie Richie

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ